Lifestyle – Review Bluetoothspeaker – Draadloos muziek streamen

Bluetooth speaker review Diyaata.com

Tot voor kort kwam mijn favoriete Spotify afspeellijst door een speaker heen die tja… kwalitatief niet zo sterk was. Tegenwoordig heb ik echter een heel goed alternatief en laat ik jullie graag weten hoe blij ik ben nu ik op volle power mee kan blèren met Duurt te Lang van Davina Michelle, inclusief prima bas!

Bluetoothspeakercenter.nl

Die goede muziek door de speakers, ik ga er steeds meer waarde aan hechten merk ik zelf. En dus was ik dan ook enthousiast toen ik van Bluetoothspeakercenter.nl een exemplaar mocht uitkiezen om te reviewen. Eindelijk was het tijd voor een echt goede muziek vibe bij huize Daisy!

Bluetoothspeakercenter.nl biedt een groot aantal verschillende soorten bluetooth speakers aan. Het was voor mij dan ook wel even zoeken om te zien welke speaker voor mij de beste match was. Wat wil ik van een speaker en hoe moet deze eruit zien? Voor mij zijn de looks stiekem wel erg belangrijk, want de speaker komt toch prominent in de woonkamer te staan.

JKR KR-1000 Bluetooth V4.1 Speaker

Mijn oog viel op een smal, stylish goud exemplaar van het merk JKR. Deze speaker heeft een ingebouwde pokerbank, handig voor je telefoon, en viel mij echt op door het uiterlijk. Met een accu van vier uur kun je lekker lang je favo muziek streamen, plus er zit een aansluiting bij om de speaker gewoon met de stekker in het stopcontact te gebruiken. De gebruiksaanwijzing geeft ook aan dat de muziek kwaliteit dan nét nog een tandje beter is.

Bluetooth speaker review Diyaata.com 1

Ik heb de speaker getest terwijl ik thuis aan het schuren, verven, klussen was en hij werkt perfect! De verbinding met mijn telefoon was binnen no time gemaakt en hij schakelt vlug wanneer je het volume aanpast of een volgend nummer kiest. Heerlijk!

Uiteraard kun je ook kiezen voor een volgend nummer of het volume aanpassen via de speaker zelf.

Mijn mening

Er is genoeg keuze aan verschillende soorten draadloze speakers op de website van Bluetoothspeakercenter.nl en ik vind de website goed overzichtelijk om tot mijn keuze te komen.

Bluetooth speaker review Diyaata.com 1

Een bluetoothspeaker van deze leuke webshop is een prima cadeau voor de feestdagen als je het mij vraagt! Deze specifieke speaker kost 119,- euro, maar ze zijn er alle prijsklasses. De gouden JKR bluetooth speaker staat nu te shinen in mijn woonkamer en ik geniet van goede muziek tijdens het bloggen, schoonmaken, koken en natuurlijk gewoon als achtergrondmuziekje!

 

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Bluetoothspeakercenter.nl

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

14 shares