Review – Etos Hydra day cream & eye cream

Etos review

Een paar weken terug ben ik op zoek gegaan naar een oogcrème. De reden? Ik had last van gerstekorrels net onder mijn oog en volgens mijn vriend Google.nl werd dit veroorzaakt door een vochttekort.

Tijd om dat op te lossen dus! Ik gebruik iedere dag braaf een dagcrème maar een oogcrème heb ik in het verleden weleens gebruikt maar dit vervolgens laten versloffen.

Etos Hydra eye cream

Omdat het bewijs nog niet geleverd is en ik toch wel van de budget oplossingen ben, viel mijn oog op de nieuwste eigen merk lijn van de Etos. De Hydra versie voor alle huidtypen leek me perfect! Eerlijk is eerlijk, ik vond de verpakking ook gewoon heel mooi ‘clean’ en voor slechts 3,99 euro vond ik dit wel een testje waard. Op de voorzijde van het product staat dat het Bisabolol en Shea butter bevat. Geen idee wat Bisabolol is maar Shea butter vind ik fijn!

Hydra eye cream

Inmiddels gebruik ik de crème al 3 à 4 weken en I love it! De verpakking, een tubetje, is fijn. De dosering gaat goed dankzij het tuutje waar je de crème uitknijpt en met een hele subtiele tot eigenlijk geen geur, vind ik ‘m perfect. Ik breng het aan met een paar mini stipjes net onder mijn ogen, voordat ik mijn dagcrème aanbreng (volgens de instructie).

En dan het belangrijkste, ik heb geen gerstekorrels meer! Diegene die er waren zijn natuurlijk niet opgelost, die heb ik zelf met succes verwijdert. Maar ik heb geen nieuwe meer gekregen wat voorheen toch echt wel regelmatig gebeurde. De toevoeging van extra vocht heeft dus geholpen, thanks Google!

Etos Hydra day cream

Omdat ik een bepaald bedrag moest besteden om gebruik te maken van een flinke korting (met mijn Etos kaart), besloot ik ook de dagcrème aan inspectie te onderwerpen. Mijn huidige dagcrème was bijna op en eigenlijk heb ik nog nooit dé perfecte versie gevonden en switch ik regelmatig.

Dezelfde hydra versie, voor de droge en gevoelige huid, heb ik dan ook meegenomen. Wederom met Shea butter (én Calendula, whut?) en SPF 15, ook wel zo fijn.

 

Hydra day cream

Deze crème gebruik ik nu 1,5 week (restjes eerst braaf opmaken!) en ik hou echt van de subtiele geur van deze dagcrème. Mijn huid voelt ook daadwerkelijk gehydrateerd als ik hem aanbreng, iets wat bij sommige dagcrèmes nog weleens ontbrak. Ik twijfel wel een beetje of deze dagcrème voor mij goed is om iedere dag te gebruiken, de ene dag is mijn huid wat droger dan de andere dag en deze hydrateert wel HEEL goed. Stiekem heb ik misgepakt en had ik wellicht die voor de normale/gemengde huid moeten aanschaffen. Voorlopig heb ik er echter geen puistjes of iets van gekregen en het voelt fijn dus so far so good.  De dagcrème kost ook 3,99 euro en er is ook een nachtcrème in dezelfde lijn.

Conclusie

Wat mij betreft is deze (nieuwe) lijn van de Etos zeker een aanrader. Budgetproof en komt na wat het beloofd! Er zijn nog meer lijnen binnen de Skin Secrets van Etos zoals bijvoorbeeld Hypo Allergenic en Avanced Firming.

Wat is jouw favoriete dagcrème en heb je al iets geprobeerd van de vernieuwde skin care van de Etos?

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Dit lijkt mij echt een hele fijne lijn, ziet er ook prima uit

    1. Reply

      Ik ben heel tevreden! En uiterlijk doet ook wat he ?

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares