Duifhuizen tassen en koffers – Review – Guess crossbody tas bordeaux

Review Guess crossbody tas

Om deze mooie december feestmaand in te luiden mocht ik van Duifhuizen tassen en koffers een party tasje uitzoeken om te reviewen. Jullie snappen het al, dat liet ik me geen twee keer zeggen, super leuk!

Mijn tassen tic is bij de vaste lezer inmiddels wel bekend, ik heb een mooie collectie die sinds afgelopen zomer ook keurig ‘tentoongesteld’ staat in mijn inloopkast. Overigens gebruik ik ze ook écht hoor, het is geen tassen museum ;).

Mijn keuze

Dit najaar, deze winter, ben ik helemaal in de ban van het red velvet, (bordeaux) rood fluweel. De schoenen heb ik inmiddels in mijn bezit en dus was de keuze snel gemaakt toen ik een red velvet party tasje tegenkwam op de webshop van Duifhuizen tassen en koffers. De Guess crossbody tas in bordeaux. Picture time!

Guess crossbody tas
Stiekem ben ik wel een Guess fan, maar dit tasje heb ik écht uitgekozen op z’n looks! Het model, een zadeltasje, vind ik erg leuk en party proof. En ja, de kleur en het materiaal, I love it! Red velvet is mijn ding.

Bijkomend voordeel vind ik dat het tasje veel verschillende vakjes heeft, binnenin het tasje vind je een rits vakje en een insteekvakje.

Guess crossbody tas

Aan de voorkant van het tasje heb je een apart vakje achter de sluiting en aan de achterzijde is nog een insteekvakje.

Guess crossbody tasGuess crossbody tas

Het tasje is gemaakt van kunstleder in combinatie met zilverkleurig hardware. Het hengsel kun je afstellen naar jouw gewenste lengte. Als je besteld op de webshop van Duifhuizen tassen en koffers krijg je een jaar garantie en wordt je bestelling binnen 1 à 2 werkdagen verzonden. Tipje, in december is de verzending naar jouw adres gratis 🙂

Deze Guess crossbody tas kost €105,- en is wat mij betreft een echte must have voor deze winter én party’s waarbij red velvet één van de grootste trends van het moment is! Hij staat prachtig in mijn collectie 🙂

Wat is jouw ultieme party tasje? En vind je bordeaux, red velvet ook zo mooi?

Ik ben benieuwd!

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Marushi
  • December 11, 2016
  Reply

  Wow! Ik vind hem echt heel gaaf! Mooi kleurtje ook!

 1. Reply

  Ja he, ik werd verliefd door de kleur!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

27 shares