Review – NIVEA Care – Test jij ook mee? – Post op je deurmat!

nivea-care-featured-image

Een poosje terug was ik geselecteerd om de nieuwe ‘NIVEA Care’ crème een aantal weken te testen. Ik mocht er toen nog niks over zeggen maar nu het product in de winkels ligt, wil ik mijn mening ook met jullie delen. Enne, test jij ook met me mee..?

NIVEA Care

De Care crème is een nieuw product voor zowel gezicht als lichaam en beloofd intensief voedend te zijn plus snel in te trekken. Je koopt de crème in een pot van 200 ml.

NIVEA Care

Komt NIVEA de beloftes waar?

De crème trekt echt heel snel in, super fijn! Je hoeft dus niet te wachten met het aantrekken van je kleding als je jezelf net fijn ingesmeerd hebt. Voedend is de crème ook maar ik weet niet of ik het eens ben met het woordje ‘intensief’. De crème is gewoon voedend, punt.

nivea-care-substantie

De geur is heerlijk, heel subtiel ruik je de bekende NIVEA geur. De geur is totaal niet overheersend en het is dus geen enkel probleem om na het aanbrengen ook nog even te sprayen met je favoriete parfum.

Maar, eerlijk is eerlijk, ik durfde dit product niet op mijn gezicht aan te brengen. Op het moment van testen had ik een super goede huid met maar weinig oneffenheden en het idee dat ik een body crème op m’n gezicht smeer…neh! Voor mijn gezicht hou ik liever iets wat ook daadwerkelijk aangepast is naar mijn gezicht en mijn gevoelige huid.

Kopen?

Het is een heerlijke basic crème die ideaal is om in de badkamer of op je nachtkastje te hebben staan. Het is zo’n crème die altijd kan. Heb je een tripje voor de boeg en durf jij de crème wel op je gezicht te gebruiken, dan is dit natuurlijk ideaal om mee te nemen. En, de NIVEA geur kan wat mij betreft prima bij vrouw én man.

Dus, ja, ik raad deze nieuwe pot van NIVEA aan als je een goede basic crème zoekt voor het lichaam (en gezicht) die door het hele huishouden gebruikt kan worden. Hij is ook fijn als handcrème en dus tevens een goede pot om ‘op de pak’ neer zetten.

Als ik het goed begrijp (hij is nu nét in de winkels) kost een pot van 200 ml €6,50.

Test je met me mee?

Denk je nu, tja, ik weet het nog niet zo goed? Dan heb ik iets leuks! Ik mocht van NIVEA mijn familie en vrienden mee laten testen, maarre, daar heb ik jullie (blog friends!) natuurlijk voor! Ik wil graag vier van jullie een envelopje met samples op sturen zodat je het product zelf kunt uitproberen. Are you in? Laat dan hieronder even een berichtje achter (voor woensdag 1 februari) waarom jij NIVEA Care wel wilt testen en laat je e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje (hoeft dus niet openbaar, ik kan dit zien!). Wie weet stuur ik je een mailtje en ontvang je binnenkort post op de deurmat.

Test je met me mee? Ik hoor het graag voor 1 februari! Enne, echte post is altijd leuk, toch?

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    aaah zo’n cème van nivea is altijd handig om in huis te hebben

    liefs
    Karlien

  2. Reply

    Leuk dat je het product al mocht testen voordat hij in de schappen stond 🙂 Nu ben ik natuurlijk ook wel erg benieuwd om hem te proberen op mijn droge benen/voeten. xo Daisy

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

15 shares