Review – Vevina

Vevina review

Via Roxanne van Peachlife.nl kreeg ik de mogelijkheid om een tube Vevina Friction Protection Cream te testen. Vevina is een crème gemaakt om huidirritatie, geschuurde huid, tegen te gaan. Ken je dat gevoel, op een warme zomerdag trek je een jurkje of rokje aan maar na een tijdje raken je bovenbenen geïrriteerd? Vevina zou de oplossing moeten zijn, ik testte het voor je uit!

Helaas kwam er geen echte rokjes dag meer voorbij maar ik had een idee. Zoals inmiddels wel bekend, ga ik graag dansen. Op dansfeestjes is het over het algemeen temperatuurtje hittegolf en dus de perfecte test locatie voor dit artikel. De verpakking claimt dat de crème waterproof is, dat gaan we nodig hebben..

In de voorbereiding! Mijn haar en make up was gedaan, een jurkje uit de kast getrokken en toen was het tijd voor dit ‘wondergoedje’. Ik ontving een tube van 30 ml, slik, is dat wel genoeg?  Het is de bedoeling dat je een dun laagje aanbrengt op de huid die geïrriteerd raakt. Bij mij is dat de binnenkant van mijn bovenbenen maar ik las dat het bijvoorbeeld ook voorkomt op bovenarmen, buik of onder de borsten. Even laten intrekken en ik was ready to go. Er kwam een soort fluweel achtig zacht laagje op mijn bovenbenen, het voelde dus fijn, geen plakbenen! En ja, die 30 ml is eigenlijk wel oké want ik had heel weinig crème nodig, het smeerde prima uit. Op de website is te lezen dat je hier een seizoen mee zou moeten kunnen doen (vraag ik me wel af, hoe vaak mag ik dan een jurkje dragen?).

Ik heb gedanst, ik heb stilgestaan, ik heb gezweet en ik heb het koud gehad. Het was werkelijk een perfecte avond om te testen! En toen ik eenmaal thuis was besefte ik.. ik had niks gevoeld? Geen irritatie, niks. Nadere inspectie bevestigde dit ook, geen rode plekken, niks te zien! Wauw!

Vevina - Jessy
Jessy, de andere vrouw in huis, was ook geïnteresseerd!

Vevina is te verkrijgen via de webshop, via een aantal andere webshops zoals Bol.com en ook zijn er wat real life verkooppunten. In onderstaande commercial wordt de werking ook uitgelegd, maar ik deel ‘m vooral omdat ik het Vevina poppetje geweldig vind! Ziet ze er niet geweldig uit in haar smetteloze witte zomerjurk? 😉

De tube werd thuisbezorgd in een klein doosje wat door de brievenbus kon, ideaal want ik ben niet altijd thuis. Het product kost EUR 9,95 exclusief verzendkosten a EUR 2,00 voor 1 tube. Dit artikel kreeg ik thuis gestuurd om te reviewen maar ik ben 100% overtuigd, dit is een must voor in je badkamer! Ik leg de tube dan ook met een goed gevoel bij mijn collectie! Better safe than sorry..

 

Heb jij ook weleens last van een geschuurde huid? Benieuwd geworden naar dit product? 🙂

 

 

 

 

Tags: vevina

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Lijkt me een fijne crème

 2. Reply

  Leuke review meid! 😀 en wat leuk dat je kat ook mee wilde doen haha 🙂 Zo lief!

  1. Reply

   Thanks! Lief he ?

 3. Pingback: Maxi review | Vevina friction protection - Peachlife

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares