Beauty – Rituals Summer Mists – Bed and Body Mists

Rituals Summer Mists

Heerlijk vind ik het, om na het douchen of voor het slapen gaan een geurtje op te doen of op mijn beddengoed te spuiten. Een gewone geur of parfum kan al snel wat heftig zijn maar deze ‘mists’ van Rituals zijn hier perfect voor!

Het doosje Summer Mists bevat drie kleine spray flesjes van 20 ml met heerlijke geuren, Happy Mist, the Ritual of Hammam en the Ritual of Dao. In het doosje zitten twee bed en bodymists en één bodymist, ideaal om zo alle drie de geuren eens te kunnen testen.

Happy Mist

Happy Mist is een hele lichte bed en body mist, en kun je dus zowel op je lichaam als op je bed sprayen. Zodra je de geur opspuit ruik je één en al fris, en dat kan wel kloppen want de geur bevat zoete sinaasappel en cederhout. Verfrissend en verkwikkend, zo beschrijft Rituals de geur en daar ben ik het mee eens!

Rituals Summer Mists

Zelf ben ik niet zo van de citrus geuren en Happy Mist is dan ook mijn nummer drie uit dit pakketje. Als je wel van citrus geuren houd, dan is dit helemaal jouw ding! Deze mist bevat geen alcohol en laat dus geen vlekken achter op je beddengoed of ander textiel.

The Ritual of Hammam

The Ritual of Hammam is een revitaliserende bodymist en is dus bedoelt om op je lichaam aan te brengen.

Ken je die typische Hammam geur? Op één of andere manier associeer ik die geur met luxe en reinheid en voel ik me dan ook als herboren als ik dit aanbreng na een douche of baddersessie. Net alsof je uit de Turkse Hammam komt gestapt, maar dan in je eigen badkamer. Zelf vind ik de Hammam geur wel al snel wat overheersend dus ik hou het bij een klein spraytje. Niet too much, net genoeg.

Rituals Summer Mists

Een klein flesje luxe in je slaapkamer of badkamer. De Hammam geur vind ik erg fijn maar niet continue en dus is dit mijn nummer twee van de drie Summer Mists.

The Ritual of Dao

Deze summer mist blijft dan natuurlijk over, the Ritual of Dao is mijn absolute nummer één van deze drie geuren! Dit is de meest zachte geur uit het setje en deze vind ik dan ook het meest geschikt als bed mist. De rustgevende ingrediënten Yi Yi Ren en Witte Lotus bevorderen de nachtrust. Ook deze bed mist bevat geen alcohol dus zal geen vlekken veroorzaken.

Rituals Summer Mists

Met deze geur op je beddengoed wil je wel wat vroeger naar bed, dus hou daar rekening mee ;).

Prijzen en beschikbaarheid

De Rituals winkels kennen we allemaal, en mijn hometown Goes heeft sinds kort een prachtige vernieuwde en grotere winkel. Love it! Ook online kun je in de Rituals webshop terecht en Bol.com biedt ook het één en ander aan.

Dit summer mists setje kan ik online niet meer vinden maar kostte +/- 20 euro. Als je van afwisseling houd is dit setje super leuk en wellicht nog in een filiaal te scoren. Ben je net als ik wat specifieker qua geuren die je lekker vind, dan raad ik je aan in de winkel gaan ruiken en je absolute favoriet in de grote versie aanschaffen voor 16,90 euro.

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Ik heb de Ritual of Dao en vind het heerlijk op het beddengoed, soms spuit ik ook een beetje op mijn kleding 🙂

  1. Reply

   Ah ja slim! Ik vind ‘m ook zo fijn, een nieuwe favoriet 🙂

  • HosteSarah
  • September 4, 2017
  Reply

  Oeh, ik ben ook fan van die sprays om op mijn beddengoed te sprayen! Nog nooit gehoord van die setjes, zeg. Wat een tip! Daar ga ik voortaan naar uit kijken dan. Jammer wel dat dit summer setje niet meer online te vinden is. Hopelijk komt er voor de winter een nieuwe versie uit 🙂

  1. Reply

   Misschien nog wel in de winkels, you never know! Maar zelf zou ik de volgende keer één fijne (grote) versie kopen 🙂

 2. Pingback: National Glamour Day - 30 September 2017 - Shoppen met veel korting! - Diyaata

 3. Pingback: Beauty - Action Hegro Cosmetics - Bed & Body Mist Relaxing Water - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

10 shares