Lifestyle – Share a Perfect Day – Covergirl en een ‘Single Make-Over’!

Share a Perfect Day

Share a Perfect Day is een dagje uit, een festival, wat voornamelijk bedoelt is voor vrouwen. Ik vind het vergelijkbaar met bijvoorbeeld een Libelle zomerweek, maar dan hipper! Met workshops, heel veel eten en drinken, muziek en een sfeervol terrein met overal gezellige zitjes ben je van alle gemakken voorzien.

Wij gingen op zaterdag met de OAD bus mee vanaf station Goes richting Hilvarenbeek, waar we rond 12:00 aankwamen. Helaas, helaas, begon de dag vol regen en dus zochten we een plek om te schuilen. Volledig ongepland maar ontzettend welkom belandden we in een tent, aan de start van een wijnproeverij! Hier hadden we ons niet voor ingeschreven maar gelukkig waren er nog wel twee plekjes voor ons over. Vijf soorten wijn werden ons voorgezet met de bijbehorende ‘spijs’. Behalve een beetje aangeschoten, want hee wij gingen echt geen wijn uitspugen, hebben we ook daadwerkelijk het één en ander opgestoken. Super leuk! Hierna konden we de regen ook iets beter handelen… 🙂

Het terrein was verdeelt in vieren. Zo had je de City, de Country, de Beach en het Park. Overal stonden verschillende soorten foodtrucks, tenten en huisjes waar je (gratis) allerlei lekkers kon proeven. In het park werd je verrast door levende standbeelden (die ook gingen lopen..!).

Share a Perfect Day
Deze mevrouw met ‘baby’ wilde best even poseren 😉

Over het gehele terrein waren verschillende workshops te vinden, waar je wel of niet voor moest inschrijven van te voren. Zitjes waren er genoeg! Helaas waren deze zitjes veelal buiten en dus stond eerst alles alleen maar te verregenen. Gelukkig brak halverwege de middag de zon door en konden we dan toch nog chillen in een strandstoel voor het podium op de Beach!

Share a Perfect Day

Op de verschillende podia stonden dj’s en live artiesten om de gehele dag sfeervol af te maken. Van Miss Faith tot Lange Frans, van Jaap Reesema tot Guus Meeuwis als spetterende slotact! Fred van Leer gaf lezingen en styling advies, zoals alleen hij dat kan.

Er was een rollerskatebaan, je kon leren hoelahoepen, yoga, een hoge hakken workshop, handletteren of een bloemenkrans maken.. Er was ECHT aan alles gedacht! Zelf werd ik er uitgepikt door Relatieplanet (zou het een hint zijn?) voor een mooie hairdo bij de kapper, visagie en vervolgens een foto voor ‘mijn dating profiel’. Het kapper gedeelte vond ik nog wel leuk maar daarna duurde het wachten allemaal zo lang, dat ik weggesneakt ben ;). Op één of andere manier word ik altijd uitgekozen voor zulke dingen, leuk hoor maar er moet wel wat vaart achter zitten!

We werden covergirls voor de Viva en de Story en gingen uiteraard ook heel wat leuke winkeltjes af.

Share a Perfect Day

We volgden ook nog een proeverij bij Activia, met hele bijzondere yoghurt balletjes die in een bepaalde substantie waren gegooid waardoor ze heel stevig waren geworden. Deze balletjes moest je samen met een vruchtje tegen je gehemelte kapot duwen.. Dit klinkt natuurlijk heel raar en geloof me, dat was het ook.

Share a Perfect Day
Yoghurt balletjes dus!

We hebben uiteindelijk niet zoveel geshopt en dat was maar goed ook want bij terugkomst in de bus stond er ook nog een giga goodiebag op ons te wachten.

Die terugreis naar de bus ging trouwens niet zo soepel… Vlak voordat Guus Meeuwis aan zijn feestje begon, hadden we gevraagd of we via uitgang Zuid ook naar uitgang Noord konden lopen buitenom het terrein. Geen probleem, aldus de mevrouw. WEL DUS! Dit bleek uiteindelijk helemaal niet mogelijk dus we hebben een pokke eind voor niks gelopen en uiteindelijk een ware marathon gelopen / gerend om de bus terug te halen. Gelukkig stond die er nog net, want eigenlijk zouden ze op niemand wachten en we waren een kwartier te laat door dit grapje. Pfjoe!

Share a Perfect Day

Natuurlijk konden we ook hier achteraf om lachen en hebben we een heerlijke dag gehad. Ik vind Share a Perfect Day zeker weten een aanrader voor een leuk (vriendinnen) uitje en zou zeker nog een keer gaan!

Wie weet, volgend jaar nog een keer en dan hopelijk met iets meer zon.

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Els
  • July 8, 2017
  Reply

  Wat jammer van de regen, maar klinkt verder als een leuke dag :-). Slim om wijn te gaan proeven :-).

  1. Reply

   Niks wat een beetje wijn niet kan verzachten 😉

 1. Reply

  Klinkt als een leuke dag ondanks de regen! Ga ik onthouden voor volgend jaar 🙂

 2. Pingback: Wijnproeven voor beginners - De beste tips voor DE (amateur) wijndrinker - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

16 shares