Lifestyle – Smart & Sexy – Want wij vrouwen zijn geweldig!

Smart & Sexy

Afgelopen woensdagavond trad ik volledig uit mijn comfortzone. Ik ging namelijk in m’n eentje op pad om mezelf en mijn zelfvertrouwen een boost te geven. Ik had me namelijk ingeschreven voor de Smart & Sexy lezing en workshop van Lisa Portengen via het OntwikkelNet.

Smart & Sexy

Tijdens de Smart & Sexy lezing vertelt Lisa van Portengen hoe wij, als geweldige vrouwen, het beste in onszelf naar boven kunnen halen. Met zeven praktische tips geeft ze handvaten hoe je als vrouw, ondernemend of niet, op een aantrekkelijke en bewuste manier je dromen kunt verwezenlijken. Afgelopen woensdagavond zaten er maar liefst 90 hierin geïnteresseerde vrouwen in de zaal, waaronder ik! Uiteraard kan ik je in deze blog niet alles vertellen, daarvoor moet je gewoon eens een lezing van Lisa bijwonen (wat ik je van harte aanraad). Wel kan ik je vertellen welke onderwerpen of momenten er voor mij het meeste zijn uitgesprongen.

Zelfvertrouwen

Ja een goede portie zelfvertrouwen, ik kan er regelmatig één gebruiken. Zoals ik eerder heb verteld ben ik al een stuk verder dan een aantal jaar geleden maar ik kan nog steeds regelmatig mezelf ‘neerhalen’ zonder specifieke reden. Ik ga er niet vanuit dat mensen nieuwsgierig naar mij zijn of mij leuk vinden. En dat wil ik wel een beetje meer hebben. Lisa motiveerde de gehele zaal, en dus ook mij, door met regelmaat te zeggen hoe geweldig we waren. Een soort positieve brainwash! Lisa daagde verschillende mensen uit om iets positiefs over zichzelf te zeggen, en het te menen uiteraard. Zo mooi om de verhalen van iedereen te horen! Met voor mij op stip op één het verhaal van Emma. Emma vertelde over het mooie moment waarop zij eindelijk de stap nam om te luisteren naar haar gevoel en zich te gaan kleden als vrouw, waarbij er voor haar een nieuw gelukkig hoofdstuk is gestart.

Ik ben heel goed in luisteren en het op dat moment ook echt geloven maar de meeste indruk op mij maakte het contact met de andere dames, wat mogelijk werd gemaakt door deze lezing en de opdrachten. Ik heb zoveel gemeende complimenten mogen ontvangen, ik ben er nog beduusd van. Dankjewel lieve dames, ik hoop dat jullie net zo’n goed gevoel hebben overgehouden aan onze gesprekken als ikzelf.

Smart & Sexy
Bron foto: Omroep Zeeland

Stralen

Hoewel het ergens allemaal heel logisch is, want je trekt positiviteit aan door te stralen en je moet geloven in jezelf en je doelen, toch werd ik weer even wakker geschud door Lisa. De ervaringsverhalen die zij vol passie vertelde en haar overtuigingskracht maken dat ik weer geprikkeld ben geraakt om hier iets mee te doen.

De meest gave vergelijking vond ik toen ze vertelde over de verschillende frequenties waarin mensen kunnen zitten. Ben je niet in je hum, verdrietig, boos of chagrijnig dan zit je op een lage frequentie en kom je ook in contact met mensen op diezelfde frequentie. Niet zo gezellig dus! Bevalt dat niet? Dan is het de hoogste tijd om actie te ondernemen om je frequentie verhogen en terug op level gezellig, energiek en positief te komen.

Ergens na dit punt werd het voor mij tegelijkertijd ook een klein beetje zweverig, mensen die mij kennen weten dat ik zo niet in elkaar zit. En toch, toch zit er ook voor deze nuchtere Zeeuwse ergens een kern van waarheid in. Haar tips toepassen zal me nooit kwaad doen, kosten weinig tijd of energie en dus ga ik ze wel proberen toe te passen. Wie niet waagt…!

OntwikkelNet

Dankjewel Christine en Marjo van OntwikkelNet, die deze leuke en bovenal inspirerende avond op poten hebben gezet! Vol nieuwe inzichten ga ik weer verder met mezelf (en Diyaata) ontwikkelen! Smart & Sexy!

 

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares