Social media drama – Justin Bieber en picture perfect?

Social media drama

Gisteren kon je niet op Social Media komen zonder op de hoogte te worden gebracht van het feit dat Mr Justin Bieber zijn Instagram account (met 77,8 miljoen volgers), had opgedoekt. De reden? Er werd in de comments te veel shit gezegd over zijn nieuwe vriendinnetje Sofia Richie.

Het ging ook wel een beetje ver. Ex geliefde Selena Gomez vond het ook nodig om zich erin te mengen en suggereerde dat hij dan maar geen foto’s van hen meer moest plaatsen. Whut? Dat is een beetje vreemd natuurlijk, dat je niet kunt laten zien hoe happy je bent samen, omdat je ‘fans’ wild gaan. En Selena is een beetje vals, om zich hier in te mengen. Maar die kreeg er ook weer van langs doordat Justin suggereerde dat zij was vreemdgegaan met een boy van One Direction. Ai ai ai, drama alom.

Justin Bieber

Picture Perfect

Dit alles deed me denken aan de vele artikelen en televisie items waar wordt gezegd dat we een ‘picture perfect’ leventje op social media laten zien. Dat dit onzekerheid bij anderen veroorzaakt en we nooit eens iets laten zien als het minder goed gaat. Ohja, en vloggers hebben een slechte invloed op de kijkers. Dus wat wil ‘men’ nu eigenlijk?

Justin liet zien hoe zijn leven er momenteel voorstaat (happy). Not good. Vloggers laten zien dat ze door de Mc Drive rijden omdat ze een shit dag hebben gehad. Not good. Ik pimp de foto van mijn drankje op het terras en mijn zonnebrilhoofd een beetje en laat niet zien hoe bagger ik er die ochtend uitzag tijdens de schoonmaak. Not good.

Heel eerlijk? Ik vind het heerlijk, dat picture perfect leventje. Wellicht is dat ook de reden dat ik (nog) niet aan het vloggen ben geslagen. Ik kom gewoon liever in beeld met make up op en als ik leuke dingen aan het doen ben. En als je vlogt, verwacht men ook de mindere momenten te zien, ik ook. Het is het verschil in medium, Instagram is er voor mooie foto’s, Instaverhalen en Snapchat zijn er voor spontane moment opnames en kan dus beide kanten op gaan en bij het vloggen kan en hoort alles.

Instagram daisy

Lieve Justin,

Wat mij betreft zet jij gewoon je love story op Instagram met hier en daar een filtertje eroverheen. Al die shit comments, let it be. Je vriendinnetje zal toch wat haar op d’r tanden moeten gaan kweken wil ze rechtop aan jouw zijde blijven staan. Je blote kont heb ik ook best kunnen waarderen, al ben je wat jong. Zodra je begint te vloggen echter, verwacht ik ook de drama tussen jou en je vriendin te zien. Hebben we dat maar alvast duidelijk afgesproken. Hopelijk heb je je account op tijdelijk inactief gezet want anders is het toch wel zonde van die 77,8 miljoen volgers… Misschien kunnen we iets afspreken, upload ik af en toe wat leuke drankjes op je account en stuur jij wat volgers door, deal?

We snappen, xoxo, Dais

 

 

 

 

 

 

 

Tags: social media

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares