Soof 2 – Film recensie – Kijk tip voor een gezellige vriendinnenavond!

Soof 2

Yes, het was gisteren weer tijd voor een bioscoop ladiesnight! Ben je benieuwd naar de nieuwe film Soof 2? Ik geef je een korte recensie en ja, ik ben wederom enthousiast.

Soof en Kasper zijn niet langer happily ever after, ze gaan scheiden. En dat zorgt uiteraard voor de nodige drama. Wel roken, niet roken, emo eten of niet emo eten, het laten waxen van de edele delen en een hoop opgestapelde rekeningen. Ohja, en het karaoke zingen van ‘I will survive’ mag niet ontbreken. Even in een notendop!

Rebound liefdes voor hun beide volgen, want wat moet je anders? Foodie Bauke verschijnt in haar leven, maar blijkt toch wel een heel andere persoonlijkheid te zijn dan Soof. Is dit een match?

Al eerder maakte ik eens een verwijzing naar de film Costa, waar ik mee opgegroeid ben. Weet je nog, Daan Schuurmans? En yes, ook hij passeert de revue, hurray! Ook Soof haar sekskabouter (Dan Karaty), excuseer maar zo noemt ze hem echt, is weer van de partij.

Één grote reunie dus, gezellig! Maar krijgt Soof haar leven weer op de rit? Snel gaan kijken is mijn advies. Op 8 december draait Soof 2 in de bioscopen. Enne omdat gemak de mens dient, hierbij de (erg leuke) trailer!

En, ga jij een meidenavondje inplannen?

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Ahh Soof is mij favoriete Nederlandse film en deze moet ik nu missen ? In juni kom ik naar Nederland en dan ga ik gewoon zorgen dat de dvd bij mijn ouders klaar ligt haha ?

  1. Reply

   Haha zou ik zeker doen! Film marathon als je terug thuis bent met alle dvd’s ?

 2. Reply

  Ik heb Soof 1 nog nooit gezien, maar deze trailer doet mij zo heel erg aan Bridget Jones denken. Nu ben ik bang dat ze het proberen na te doen en dat zou wel jammer zijn eigenlijk.

  1. Reply

   Oh nee dat gevoel heb ik niet gehad hoor en ik ben groot Bridget fan! Ik zou zeker Soof 1 eens opzetten als ik jou was 🙂

  • C
  • December 12, 2016
  Reply

  Er komt een witte vaas met vissen erop afgebeeld in beeld…..Wie weet waar ik die kan krijgen?

  1. Reply

   Sorry geen idee haha

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

19 shares