Music – De beste Spotify afspeellijsten voor Sinterklaas en Kerst

Spotify Kerst

Hoeraaaaa, het is december! En in december blèr ik ongegeneerd mee met Mariah Carey, Nick en Simon en alle anderen die ooit een succesvolle kersthit uitgebracht hebben. Dus ik dacht, laat ik eens kijken of er leuke kant en klare Sint en Kerst playlists op Spotify te vinden zijn. En jawel, hier de leukste op een rijtje.

Deze tune je zo in tijdens Pakjesavond, of de kerst brunch en gourmet! Want wie heeft er tegenwoordig nog tijd om zelf een lijstje samen te stellen..

  • Sinterklaas

Heel duidelijk, deze Spotify lijst heet simpelweg Sinterklaas en is perfect voor aanstaande dinsdagavond. Hierrr te vinden. Natuurlijk starten we met ‘Zie ginds komt de stoomboot’. De liedjes zijn veelal ingezongen door bekende Nederlanders.

  • Sinterklaasliedjes

Geen zin in bekende Nederlandjes op jouw Sint avondje? Liever zo’n typisch kinderkoor met hoge stemmetjes enzo? No problemo, hebben we ook. Zet dan de afspeellijst Sinterklaasliedjes op en de avond kan niet meer stuk. Vind je hierrr.

  • Kerst bij de boom

Prachtig typerende titel wel, kerst bij de boom. Deze afspeellijst is een soortje Skyradio zonder reclame (mits je de betaalde variant van Spotify hebt dan). De welbekende liedjes zoals Thank God it’s Christmas en All I Want for Christmas is You, mogen hier natuurlijk niet op ontbreken. Klik hierrrr voor Kerst bij de boom.

  • Here Comes Christmas

Ik denk dat dit de Engelse variant is van Kerst bij de Boom. Ook hier komen de welbekende kaskrakers voorbij, maar aangevuld met liedjes die ik niet direct kende. Kerst in Amerika of Londen, dat sfeertje. Alles happy en goed, het echte kerstgevoel. Vind je hierrr.

  • Kerst Anders

Ben je dus helemaal klaar met die welbekende liedjes en wil je tóch kerstliedjes? Kies dan voor Kerst Anders en hoor kerstliedjes die je echt nog niet kende. De beschrijving vertelt me dat het ‘Indie kerstsongs’ zijn. Zou best kunnen, weet ik dus echt niet. Maar het heeft wel iets en je vind deze hierrr.

Ik hoop deze week de kerstboom op te tuigen en wens iedereen die Sinterklaas viert een heel fijn ‘avondje’ aanstaande dinsdag. Ik ga het niet echt vieren maar ik hou wel een Sinterklaas avond bij een vriendin met chocomel, lekker eten en de film Alles is Liefde. Heerlijk!

 

Beeld: Pixabay

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares