Beauty – Salonnepro – Review Stageline Lip Peeling en Lipstick

Stageline

Van Salonnepro ontving ik een leuk pakketje in de brievenbus met twee make-up producten van Stageline. Hierin zaten een tubetje lip peeling en een mooie rode lipstick om te testen en aan jullie te laten zien!

Salonnepro

De webshop van Salonnepro biedt verschillende beautysalon merken met prachtige producten waaronder de eigen lijn van Salonnepro, Lash Life en Stageline. Deze merken zijn beter bekend onder de salons, schoonheidsspecialistes en visagistes dan onder de ‘gewone’ consument maar zijn zeker de aandacht waard! Salonnepro heeft zowel een webshop voor ons als consument, als voor de professionals.

Stageline Lip Peeling + Volume

Dit schattige kleine tubetje van Stageline belooft een hoop wonderen! De peeling functie van het product zorgt ervoor dat de dode huidcellen worden verwijdert en het Hyaluronzuur zorgt tegelijkertijd voor extra volume. De instructie geeft aan dat je de peeling op dagelijkse basis zachtjes in moet masseren en dat het effect na 20 dagen zichtbaar wordt. Ik heb het product al een aantal keer gebruikt en het werkt echt perfect om velletjes te laten verdwijnen. Zeker met een felle of donkere kleur lipstick is het fijn om eerst te zorgen dat m’n lippen helemaal egaal zijn. Extra volume in m’n lippen heb ik nog niet opgemerkt, maar ik heb het dan ook geen 20 dagen aaneensluitend gebruikt.

Stageline

De Lip Peeling + Volume van Stageline kost 11,94 euro incl. btw voor een tubetje van 10 ml. Ik denk dat je hier wel behoorlijk lang mee doet, want je hebt weinig product nodig per keer.

Lipstick MaxiLip kleur 50

De MaxiLip lipstick ontving ik in kleur 50, een diep donkerrode kleur, love it! Persoonlijk vind ik het wel jammer dat Stageline geen leuke naam heeft voor de lipstick kleuren maar ach, hij is wel pretty!

Stageline

De lipstick heeft een crème achtige en hydraterende structuur wat ik erg prettig vind. Niks vervelender dan een ‘droge’ lipstick die zo lelijk in de lijntjes gaat zitten na een tijdje. In de lipstick zit MaxiLip peptide en dit zorgt ervoor dat er collageen wordt aangemaakt en je meer lipvolume krijgt.

Ik vind de lipstick erg prettig smeren door de crème structuur. De ‘heftige’ kleur van deze lipstick maakt het wel belangrijk om heel precies te werken, ik denk dat het fijner is om ook een lippotlood te gebruiken in combinatie met de lipstick. De kleur zit echt als een huis! Na de popcorn tijdens de film Fifty Shades was de lipstick nog prima, de (vette) bitterbal na afloop van de film was wel killing. In combinatie met lippotlood is de kleur houdbaarheid op je lippen denk ik nog een stuk beter.

Stageline

De MaxiLip lipstick is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kost 14,94 euro incl. btw. De prijs zit dus tussen de low end en high end merken in, een mooie prijs-kwaliteit verhouding.

Stageline

Stageline

Mijn ervaring

Ik vond het heel leuk om kennis te maken met het salonmerk Stageline, waar ik nog niet bekend mee was, en met de webshop van Salonnepro waar nog meer leuks te ontdekken is. Ik ben zeker tevreden over deze twee producten van Stageline en raad jullie zeker aan een kijkje te nemen op de webshop van Salonnepro!

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 shares