Beauty – Surprise avond met Suffe Tutten en City Spa Goes!

Suffe Tutten City Spa Goes

Afgelopen maandagavond was ik uitgenodigd bij de Surprise avond van Suffe Tutten en City Spa Goes. Een gezellige avond waarop ik kon genieten van twee (surprise!) spa behandelingen.

Suffe Tutten

Mocht je niet bekend zijn met de Suffe Tutten, dan leg ik dit graag even aan je uit! Suffe Tutten is een uit de hand gelopen vriendinnenclubje wat evenementen organiseert hier in Zeeland. ‘Suf’ omdat we allemaal wel eens een suf maar prima en goed gevoel hebben wanneer we bijvoorbeeld ‘s avonds na ons werk op de bank hangen met een kop thee. Dit gevoel brengen de Suffe Tutten terug in hun evenementen: ‘blij, tevreden en gewoon’.

Zelf ben ik al op verschillende manieren de Suffe Tutten tegen gekomen, online maar ook weleens hier in Goes met hun stand. Pas geleden raakten we via Instagram in contact en maandagavond was ik dan op mijn eerste Suffe Tutten evenement!

Omdat er in ieder van ons, soms wel een suffe tut schuilt

City Spa Goes

Tja, heeft City Spa Goes nog een introductie nodig op Diyaata? Al eerder schreef ik over deze heerlijke spa in hartje Goes, waar ik iedere zes weken kom voor een medische pedicure. Ook ben ik er al eens geweest voor een manicure en heb ik mogen genieten van het feestarrangement nu een jaar geleden tijdens het vijfjarig jubileum.

City Spa Goes blijft echter vernieuwen en weet me keer op keer te verrassen. Dit keer helemaal, want ik had geen idee welke behandelingen ik zou krijgen op deze surprise avond! Best een beetje spannend..

Suffe Tutten City Spa Goes

De Surprise Avond

Het concept was simpel, je boekt een tijdstip van één uur en daarin krijg je twee surprise behandelingen. Dit konden zijn een (hotstone) massage, manicure, pedicure, gellak, spraytan, een gezichtsbehandeling of visagie. Spraytan mocht je eventueel uitsluiten, waar ik voor heb gekozen. Verder was het een kwestie van afwachten… Niet mijn sterkste kant! Stiekem had ik natuurlijk wel een voorkeur want na een weekend fanatiek dansen kon mijn lichaam wel een massage gebruiken.

Ik zat bij de eerste groep op de maandagavond, een gezellige club dames bij elkaar, precies zoals Suffe Tutten het bedoelt heeft! Bij binnenkomst mochten we genieten van een drankje en hapje in de relax ruimte.

Suffe Tutten City Spa Goes

Een hele fijne ‘zen’ plek waar je eigenlijk al een heel eind tot rust komt. Behalve dan, dat we ons natuurlijk nog steeds afvroegen wat we nu eigenlijk gingen doen…

Suffe Tutten City Spa Goes
Rechts Esther van Suffe Tutten.

Suffe Tutten City Spa Goes

Op volgorde van binnenkomst werden we vervolgens naar de juiste behandelkamer geleid en werd de verrassing dan eindelijk verklapt. Ik mocht gaan genieten van een nek / schouder / rug massage plus ik mocht kiezen uit een voetmassage of een hoofdhuidmassage. Tja, dit was natuurlijk niet zo moeilijk.. Na mijn dans weekend konden mijn voeten wel een massage gebruiken en dit was een perfecte combinatie. Blijer kon City Spa Goes me op dat moment niet maken want dit kwam als geroepen!

Suffe Tutten City Spa Goes

De behandeling was intens genieten. Ik las zojuist mijn blog van het feestarrangement van vorig jaar terug en blijkbaar heb ik het toen ook gezegd; dit is zo’n moment waarop je je afvraagt waarom je niet eerder voor een massage bent langsgekomen. Mijn nek en schouders waren al een poosje aan het irriteren na veelvuldig computergebruik en mijn voeten en onderrug hadden het zaterdag zwaar te verduren gehad bij het dansen. Helemaal zen en weer op wolkjes lopend stapte ik na een uur van de behandeltafel af. Heerlijk!

Voordat we naar huis vertrokken kregen we nog een heerlijke goodiebag mee van City Spa Goes met een erg fijne geurkaars van het merk Janzen, leuke kortingsbonnen (van onder andere 123Hamamdoek.nl die ook aanwezig was!) en een paar proefjes. Ook gingen we natuurlijk niet naar huis zonder Suffe Tutten merchandise, zo leuk die kaartjes!

City Spa Goes Suffe Tutten

Een succes?

Reken maar dat dit een succes was. Suffe Tutten heeft ervoor gezorgd dat alle suffe tutten onder ons op een laagdrempelige manier konden genieten van twee spa behandelingen. Natuurlijk is dit, zeker voor wie nog niet bekend was met City Spa Goes of zichzelf niet snel een dergelijke luxe gunt, ideaal. Ook ik heb enorm genoten, om het ‘surprise’ effect maar ook de gezellige sfeer en de behandelingen zelf.

Suffe Tutten City Spa Goes

Meer info

City Spa Goes biedt vele fijne behandelingen, die ik hier niet allemaal kan opnoemen. Ik kan je beloven dat de service en de behandelingen van de dames van City Spa Goes geweldig zijn. Nooit voelde ik me er ongemakkelijk, al was ik eerder niet zo’n spa bezoeker. Meer informatie vind je op de website.

De Suffe Tutten, wat zijn ze leuk! Naast de Surprise avond organiseren ze nog veel meer ‘suffe’ evenementen zoals binnenkort de Boekenruil in de Goederenloods in Goes, een wandeling in Veere, een workshop woonkamer styling, golfen, bingo, een Sing Along, het kan niet op! Op de website vind je meer informatie over alle komende evenementen.

Suffe Tutten en City Spa Goes, dankjewel voor de fijne avond, ik kan er weer even tegenaan!

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Pingback: Interior - Janzen Geurkaars - Exotic Flowers & Saffron - Brown 51 - Diyaata

  2. Pingback: Lifestyle - Leren over thee en een eigen theemelange maken - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

10 shares