Personal – TAG – I Love Fall – Favorieten in de herfst

Het is een grensgeval, maar ik vond dat het nog mocht. Een tag over de herfst, zoals ik deze ook deed voor de zomer. De zogenaamde ‘I Love Fall’ tag met verschillende sfeervolle herfst gerelateerde vragen.

Wat is je favoriete herfst lipproduct?

Uiteraard kies ik weer voor een lipstick, want dat is nu eenmaal ‘mijn’ lipproduct. Qua kleur ga ik dan voor diep donkerrood of zelfs een kleur die tegen het bruine aanzit. De echte herfstkleuren! Mijn favoriete diepdonkerrode kleur is van Dior en afgelopen weekend kwam ik erachter dat deze niet (meer?) in het standaard assortiment zit. Hij is bijna op en dus moet ik op zoek naar een goede vervanger!

Catrice_Creme_Brulee

Welke kleur nagellak draag je het liefste in de herfst?

In de herfst kies ik ook voor nagellak in diepdonkerrood, bruin of nude kleuren. Als ik echt een wilde bui heb, dan kies ik voor een goudkleurige tint maar dat hoort wat mij betreft weer sneller bij de echte winterkleuren.

 

Wat is je favoriete herfstdrankje van de Starbucks?

Al hebben wij hier in het mooie Zeeland geen Starbucks, toch weet ik wel wat mijn herfst favoriet is! Zonder twijfel kies ik voor de Pumpkin Spice Latte, love it. Thuis heb ik bij gebrek aan beter ook een kruidenstrooier om over m’n zelfgemaakte latte te mikken, lang niet hetzelfde maar tja… je moet wat!

Wat is je favoriete geurkaars voor in de herfst?

Oei daar ben ik best lastig in, ik vind lang niet alle geurkaarsen fijn. Kaneel is zo’n typische herfst geur maar die vind ik al snel too much. Meetstal kies ik het hele jaar door voor een zacht kruidige geur, frisse geur of een bloemige geur.

Janzen geurkaars

Welke sjaal of accessoire draag je het liefst in de herfst?

Het liefst kies ik voor een dikke warme heerlijke sjaal waar ik helemaal in kan verdwijnen. Als dat nog net even te warm is, dan heb ik genoeg dunnere varianten maar ze zijn vrijwel allemaal donker van kleur, bordeaux of in bruintinten. Qua tassen heb ik genoeg keuze en wissel ik die ook veel af.

Kleuren tasjes

Wat is je favoriete Halloween film?

Uh… wat dacht je van gewoon niet? Ik ben geen Halloween fan en ik vind horror films ook niks. Dus nee, geen match.

Wat voor snoepgoed eet je het liefst tijdens Halloween?

Uh wederom, ik heb niks met Halloween. Maar als we het hebben over zoete snacks in de herfst dan denk ik dat chocola toch wel hoog scoort. In de zomer pak ik hier een stuk minder naar, maar als het dan kouder wordt en het echte ‘theeseizoen’ is weer van start gegaan dan past een stukje chocola weer erg goed!

Hierna kwam nog een Halloween gerelateerde vraag en die heb ik lekker gedelete. Daaaag, Sinterklaas is al onderweg joh!

Wat vind jij het leukst aan de herfst?

Zonder twijfel de gezelligheid die het met zich mee brengt. De kaarsjes, de dekentjes op de bank, gezellige avonden binnenshuis maar ook de sfeerverlichting die weer aangaat in de stad. Pompoensoep vind ik ook een topper die ik elke herfst weer opnieuw maak, en dat geeft dan ook weer een bepaald sfeertje. De herfst vind ik ook een typisch seizoen om veel bezig te zijn met het interieur, love that.

Vertel, wanneer geniet jij van de herfst?

 

Featured Image, bron: Pixabay

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

9 shares