Lifestyle – Tastea Chai Dubai – 23 Karaats bladgoud in je thee!

Tastea Chai Dubai

Een poosje terug ontving ik een mailtje van Tastea in mijn inbox met wel érg spannend nieuws. Er kwam een nieuwe limited edition thee blend, Chai Dubai, aan met speciale kruiden uit Dubai en 23 karaats bladgoud.. Of ik die misschien wilde testen? Ehm even denken.. JA!

Deze chick is fan van alles wat glitters, glinstert, goud of zilver bevat en mijn vorige ervaring met Tastea was reuze positief, dus natuurlijk hoefde ik hier niet lang over na te denken. Bladgoud in mijn thee, ik zeg yes!

Tastea Chai Dubai

Tastea.eu

Ben je nog niet bekend met Tastea? Tastea staat bekend om de 100% natuurlijke en luxe thee blends, hele mooie potten losse thee met ieder hun eigen kracht en werking. Tastea is een merk wat heel goed past bij een gezonde leefstijl en is ook nog eens super trendy met steeds opnieuw leuke limited editions. Vorige keer testte ik de Skintight thee uit de basis collectie, en die blog kun je hier terug lezen.

Tijdens mijn vakantie werd het pakketje met de Chai Dubai thee en theebeker afgeleverd en ik kon dan ook niet wachten om deze bij thuiskomst te openen. De thee zit wederom in een hele fijne verpakking, die gold all over schreeuwt, love it! Natuurlijk ging de deksel gelijk van de pot om te zien of er écht bladgoud in de thee zat en daar kan ik kort en bondig over zijn… yes!

Tastea Chai Dubai

Chai Dubai

Ontmoet onze nieuwe Chai Dubai. De 100% natuurlijke Chai Dubai kan ondersteunen bij het typische eindbaasgevoel. Waan je in de koninklijke sferen van Dubai dankzij de ultieme luxe smaakbeleving gecombineerd met 23k eetbaar bladgoud.

Naast het 23K eetbare bladgoud, zorgen zwarte thee ceylon, groene munt, dadel, cardamom, saffloer bladeren en gemalen cardamom poeder voor de ultieme smaakbeleving.

Dit klinkt helemaal zoals ik het graag zie, de unieke sfeer van Dubai (die ik overigens zelf heb mogen proeven ooit!) met de kruidensouks en goudsouks gecombineerd in een thee, hoe chique wil je het hebben. Met je bestelling ontvang je ook het echtheidscertificaat van het bladgoud, want jawel, het is dus echt.

Het goud is prachtig om te zien en smelt weg in je handen zodra je het vasthoudt. Een beetje bizar wel om hier gewoon kokend water overheen te gieten maar ik geloof wel dat ik hier aan kan wennen ;). De thee is kruidig, maar zeker niet te sterk of overheersend. Ik vind het een heerlijk kruidentheetje en in de theebeker helemaal perfect om mee te nemen of lang warm te houden.

 

Bestellen

Hoe mooi is deze thee om cadeau te geven aan de echte thee liefhebbers tijdens de feestdagen straks? Super origineel en chique! Chai Dubai kost 34,95 euro voor een pot van 125 gram. Per kopje dien je 2,5 gram te gebruiken en dus kun je voorlopig vooruit met 50 kopjes thee uit deze prachtige thee blend.

Tastea Chai Dubai

Bestellen bij Tastea doe je hier en ik mag weer een kortingscode weggeven! Wanneer je de kortingscode ‘DIYAATA-DUBAI’ gebruikt ontvang je 10% korting, lekker meegenomen.

Wat is jouw favoriete thee smaak? Let me know!

  • Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Tastea

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares