Lifestyle – Tastea Skintight Thee – Afvallen met thee? Review + Korting!

Tastea Skintight

Een poosje terug mocht ik een smaak thee uitkiezen bij Tastea. Tastea verkoopt verschillende soorten losse thee en stuk voor stuk zijn ze 100% natuurlijk, gezond, en ook nog eens lekker! Ik koos voor de Skintight thee.

Tastea.eu

Met een glimlach op mijn gezicht heb ik de verschillende namen en beschrijvingen van de theesoorten zitten lezen. Wat een super leuk concept! Door de Tastea thee te drinken kun je een gezonde levensstijl bevorderen en voor verschillende moods, momenten en situaties is er een theesoort.

Benieuwd? Deze soorten thee verkoopt Tastea:

 • Bloody Hell – Menstruatiethee, om het maandelijkse ongemak te verzachten
 • Bun in the Oven – Zwangerschapsthee, met de nodige vitamines en mineralen
 • Detoxthee – Effectief detoxen
 • Energy Boost – Energie thee, spreekt voor zich! Een stuk gezonder dan de bekende energy drankjes
 • Green Dream – IJsthee, een heerlijke frisse groene ijsthee
 • Hocus Pocus Focus – Concentratiethee, om jou te helpen je focus te behouden
 • Horsepower – Weerstandthee, jezelf beschermen tegen invloeden van buiten
 • Ibiza Feelings – Limited Edition, om het Ibiza gevoel te creëren. Ontspannen, genieten en blijdschap
 • Make your Bedrock – Sexthee, zo simpel kan het zijn! Je mood verhogen met een theetje..!
 • Mama’s Milkshake – Borstvoedingsthee, voor het op gang helpen en houden van de moedermelk en bevorderen van de spijsvertering bij moeder en kind
 • Picture Perfect – Beautythee, een goede huid, gezonde haren en nagels krijgen? Picture Perfect!
 • Skintight – Afslankthee, het kruid Pu Erh helpt gewicht te verliezen en de andere kruiden verminderen het hongergevoel
 • Sunset – IJsthee, een heerlijke fruitige ijsthee
 • Sweet Dreams – Slaapthee, voor het bevorderen van een goede nachtrust
 • Tutti Frutti – IJsthee met een zachte, lichte fruitsmaak

Op moment van publiceren zijn er weeral nieuwe theesoorten bijgekomen!

Skintight

Ja ik wou het toch echt proberen, de afslankthee Skintight. Even zat ik in dubio want eerlijk is eerlijk, weerstand kan ik ook wel gebruiken na dit krakkemikkige jaar dus Horsepower klonk goed, en stiekem had ik ook best zin in een lekkere ijsthee! Maar nee, Skintight won deze mentale battle in mijn hoofd, let’s test!

De thee kwam super snel én super leuk verpakt binnen. Pluspunten! Skintight ziet er super mooi uit met een soort rozige en oranje gedroogde blaadjes erin. Dat klopt ook wel want de ingrediënten zijn als volgt:

Pu erh, ginger, black tea Lapsang Souchong, cinnamon pieces, orange peels, lemon peels, rose petals, cloves, cardamon.

Sinaasappelschil, rozenblaadjes, spotted! Per kopje hoor je zo’n 2,5 gram thee te gebruiken. Het blik bevat 125 gram en je kunt dus zo’n 50 kopjes thee zetten met één verpakking Skintight. Het advies is om een kopje voor het ontbijt, de lunch en in de loop van de middag te drinken.

Tastea Skintight

Bij mijn bestelling kreeg ik ook nog een theebeker. Toen ik dat las was ik, tja.. niet echt onder de indruk. Tot ik ging kijken wat voor theebeker dit dan was. In deze theebeker kun je gewoon je losse thee ‘gooien’ want er zit een filter in waardoor je geen theeblaadjes / bloempjes / kruiden opdrinkt, ideaal! Losse thee vind ik veel lekkerder maar vaak zo’n gedoe, nu niet meer. Ook is de beker dubbelwandig dus verbrand je je handen niet én blijft je thee lekker lang warm, als je bijvoorbeeld onderweg bent.

Tastea Skintight

Smaak en resultaat

Skintight is een kruidige thee, dus hier moet je van houden. Ik was gewaarschuwd want de Detox thee bijvoorbeeld heeft bij sommige mensen ook het ‘afval’ effect en is een fruitige variant. Ik was echter zeker van mijn zaak want ik hou veel meer van kruidenthee dan fruit thee. Skintight vind ik een fijne kruidenthee, niet te heftig en vrij ‘zacht’ van smaak.

En dan natuurlijk de grote vraag, val ik af? Ik ben inderdaad aan het afvallen maar dit zal ook een combinatie zijn van mijn drive om gezond te eten en meer te bewegen. Wat ik wél echt kan merken is dat je een vol gevoel overhoudt na een kopje thee. Dit kan natuurlijk niet anders dan meehelpen en ervoor zorgen dat je minder eet, minder trek hebt.

Al met al ben ik blij met mijn pot Skintight thee en probeer ik me zo goed mogelijk aan het advies te houden. Baat het niet, dan schaadt het niet en een lekker kopje kruidenthee is het sowieso.

Tastea Skintight

Kortingscode

Dan het mooie nieuws, ik heb voor jullie een kortingscode gekregen! Of je nu wil kiezen voor een lekkere ijsthee of net als ik aan het afvallen of detoxen wilt gaan, met de kortingscode: diyaata krijgen jullie de komende twee weken 10% korting. Deze geldt op alle producten behalve de package deals, omdat deze al een mooie aanbiedingsprijs hebben. Op de website van Tastea vind je alle producten met een duidelijke beschrijving.

Ik ben ook oprecht benieuwd naar de andere smaken dus laat het me even weten als je een bestelling hebt geplaatst! Leuk!

Zoals vermeld is deze blog tot stand gekomen in samenwerking met Tastea en heb ik de producten ter review ontvangen.

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Klinkt interessant! Ben momenteel aan de prednison en al behoorlijk wat aangekomen. Als de kuur afgelopen is wil ik ook gaan afvallen want die extra kilos wil ik er wel weer van af hebben. Misschien toch eens deze thee proberen, net zoals je zegt proberen kan geen kwaad.

  1. Reply

   Prednison is verschrikkelijk 🙁 ik hoop dat je snel klaar bent met je kuur! En inderdaad, ik zie deze thee ook als een zetje in de rug 😊

 2. Reply

  Steuntje in de rug dus haha

 3. Reply

  Die beker lijkt me echt super handig. Ik maak eigenlijk nooit thee mee losse blaadjes.

 4. Het lijkt me super handig, maar ik ben toch altijd een beetje sceptisch over dit soort dingen. Ik denk inderdaad dat het een combinatie is van motivatie en thee drinken, maar wie weet ga ik het in de toekomst ook eens proberen!

 5. Pingback: Lifestyle - Tastea Chai Dubai - 23 Karaats bladgoud in je thee! - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares