Temptation Island 2017 – Troosten met een prinsessensticker

Temptation Island

Gisterenavond was mijn energie een beetje op. Maar er moest (van mezelf) nog een blogje getypt worden! Het Wie is de Mol seizoen is voorbij en ik moet iets toegeven.. Op donderdagavond zit ik voor de buis om mezelf te verbazen over het bizarre programma Temptation Island .

Donderdagmiddag kwam er al het één ander langs op mijn Facebook tijdlijn want deze aflevering zou wel héél heftig worden. Nu zeggen ze dat al heel de tijd, het heftigste seizoen ever blabla (op het zwoele toontje van Ken), dus ik besloot dat maar even af te wachten. Maarre, er zat een kern van waarheid in. Wat gebeurde er allemaal tijdens de aflevering van gisterenavond?

 1. Het kampvuur verliep vorige keer niet echt lekker. Jefferson is pissig omdat Lize luistert naar Ken zijn gitaar solo’s. Niels is een asshole eerste klas die het broekje van Parastoo naar beneden zwiert met zijn grote teen. Rosanne overstuur natuurlijk, snap ik. Gedoe, mooie start voor deze nieuwe aflevering zullen we maar zeggen .
 2. Wat een namen hee, Parastoo, Pommeline…
 3. Gelukkig was daar precies op het juiste moment goede brave Alex (kuch) die Rosanne wel wou troosten. Wat een geluk hè! Behalve wat fijne knuffels kreeg Rosanne ook nog een prinsessensticker, deze liefde kan nu natuurlijk niet meer stuk. Oh en deze jongen krabt de ruiten van je auto in de vrieskou, deal it is toch Rosanne?
 4. Rosanne denkt dan ook direct dat Alex wel boyfriend material is. Zou je niet eerst even checken of hij ook de kliko aan de straat zet?
 5. Jolien is wel errug braaf, zelfs een fotoshoot was al te close. Levi mocht nog geen arm om haar heen leggen, awkward!
 6. Lisa leek tot dusver het brave meisje van de klas. Maar whoops, hoezo moest de camera afgedekt girl? Kies de volgende keer maar wel voor een dikke fleeche trui in plaats van een doorschijnend truitje…
 7. De bezette boys vonden het wel verstandig om een twerk wedstrijd in te zetten. Want ze ontlopen hun temptations en hebben het verder niet moeilijk dus hee who cares! Jefferson, dit gaat natuurlijk niet lang meer goed… Dat lingerie setje uitzoeken voor Natasja was natuurlijk ook niet de beste move. Maar wie weet helpt dat rollen door het gras wel tegen de verleiding, ik heb geen idee.
 8. Ohoh stoere Pommeline met de giga grote mond als verleidster is een zacht eitje geworden. Ze heeft gevoelens gekregen voor Merijn en Merijn gaat lekker naar bed zodra het te warm onder zijn voeten wordt. You go boy!
 9. Lisa vraagt Karim om een pets met fluorescerende verf op haar bips. Maar hee, wie deed dat nou?! Ze was nét te laat om dat te kunnen zien. Yeah righy. Tjongejonge wat een slecht toneelstuk meis.
 10. Maar he, huh, wat gebeurde daar? Jolien en Lisa? Jolien en Karim? Ik raak helemaal in de war hier! Arme Merijn… En waar is Jolien haar brave gedrag gebleven, is dit de alcohol die spreekt? Uh kust…
 11. Wannneer ik deze afleveringen van Temptation Island kijk, verbaas ik me er iedere keer weer hoe snel dingen mis gaan. Het lijkt wel alsof ze een maand op die eilandjes zitten. Maar ik heb het even opgezocht en ze zijn echt maar negen dagen van hun partner gescheiden. NEGEN DAGEN! Hoezo lukt dit allemaal niet?!

Ik heb alweer zin in volgende week! Heerlijke televisie, waarbij ik m’n hersenen echt niet nodig heb en me prima kan verbazen over andermans gedrag.

Geef toe, is jouw guilty pleasure ook het kijken naar Temptation Island?

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Ik kan echt gieren om dit programma haha.

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

30 shares