Lifestyle – Een avondje theater – The Full Monty

The Full Monty

Vorige week stond er weer eens een avondje theater op het programma. De laatste keer theater ging ik naar de Chippendales, en dit keer was het heel anders… maar ook weer niet! Ik ging naar the Full Monty, de Broadway musical.

Full Monty

Geen baan meer. Geen vrouw meer. Geen toekomst meer. Wat doe je, als je ineens de alimentatie moet ophoesten, om te voorkomen dat je straks ook geen kind meer hebt? Dan begin je een strip-act. Met je beste vrienden die ook allemaal zonder werk zitten. En je gaat voor niets minder dan de Full Monty!

De musical The Full Monty speelde vanaf het jaar 2000 ruim 800 voorstellingen op Broadway, naar het verhaal van de gelijknamige film uit 1997. Je begrijpt, als er een Broadway musical opnieuw vertoond wordt en het is ook nog eens in Goes, dan wil ik er bij zijn!

Een stel strippende… tja… wat eigenlijk? Doodnormale mannen, dat zijn het eigenlijk. Mannen die niet direct door de Chippendales op auditie zullen worden gevraagd, maar zo hun eigen aantrekkelijke (en minder aantrekkelijke..) feautures hebben. En ze hebben paniek want geen baan meer. Tja, en wat lijkt dan gemakkelijker dan je kleren uittrekken voor een stel joelende vrouwen die hoge bedragen neerleggen voor een toegangskaartje? Dat er iets meer haken en ogen aanzitten dan verwacht, dat blijkt gedurende de avond wel.

Het is niet de stripact van de Chippendales, ik kreeg het er niet warm van (wel een beetje van schaamte), maar ai ai wat heb ik gelachen! Alledaagse problemen en uitdagingen komen aan bod en dus een stuk met toch stiekem veel herkenning erin. Ik was een beetje verliefd op Berry (check het promo filmpje hieronder!) en de dames in dit theaterstuk spelen hun rollen ook echt ZO leuk! De zang is goed, de choreografie on point (dus ook stuntelig on point in het begin..), wij hebben genoten. Oh en het einde? Dat verklap ik niet, maar het voldoet aan al je verwachtingen..

Aanrader?

Zeker weten is the Full Monty een aanrader voor jou en je vriendinnen. Bij ons zaten er ook best wat mannen in de zaal, maar ik persoonlijk zou hier mijn man niet mee naar toe nemen. Ieder z’n keus natuurlijk ;). De voorstelling speelt nog tot juni in verschillende theaters in Nederland. Check hier waar je allemaal nog terecht kunt voor een heerlijk avondje uit. En vooruit, ik gooi de promo er ook nog even in:

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

22 shares