Beauty – Budget Topper! – Therme Cleansing Milk – Wibra

Therme Cleansing Milk

Na mijn nogal heftige 2016, ben ik een volleerd budget shopper geworden! Ik weet de leukste koopjes te scoren en ga ineens een stuk handiger om met mijn geld. Een prima reden om af en toe een leuke budget topper met jullie te delen. We starten met beauty want ja, ik hou er van.

Therme Cleansing Milk

Bij de Wibra scoorde ik voor nog geen 3,- euro een reinigingsmelk van het merk Therme. De Therme Cleansing Milk. Uiteraard viel mijn oog op dit flesje door de merknaam, want Therme staat bij mij bekend als een luxe, wellness merk. Een typisch merk om jezelf even te verwennen, een momentje voor jezelf in de badkamer.

Ik gok dat deze cleansing milk een oude verpakking heeft en daarom terecht is gekomen bij de budgetwinkel Wibra. Hier geef ik uiteraard helemaal niets om, de verpakking vind ik nog steeds chique aandoen en het doet niets af aan het product zelf. Deze reinigingsmelk is bedoelt voor alle huidtypes en belooft een hydraterende werking te hebben.

Therme Cleansing Milk
Beschrijving

Reiniging

De milk heeft een hele zachte, lichte geur die heerlijk is om je gezicht mee te reinigen voor het slapen gaan. Ik verwijder mijn oogmake-up, maak mijn gezicht vochtig en masseer dan de milk over mijn gezicht. De milk is vrij dun en verdeelt daarom ook gemakkelijk. Vervolgens haal ik alles eraf met een nat washandje en hou ik een heerlijk fris gevoel plus een schoon gezicht eraan over! Mijn huid voelt inderdaad niet trekkerig aan, erg fijn aangezien ik een vrij gevoelige en droge huid heb. Zou dit iets te maken hebben met de Omega Plankton en Avocado?

Zelf vind ik het fijn om hierna nog een tonic te gebruiken, die ik niet direct van Therme kon vinden maar op dit moment van Revlon heb.

Therme

Conclusie

Deze cleansing milk vind ik een oprechte tip voor een budgetproof, maar chique, goed reinigingsproduct! Het flesje staat ook nog eens leuk in m’n badkamer, win-win! Geef toe, ook dat telt een beetje mee.. toch?

Voor minder dan 3,- EURO (ik dacht, 2,89 EURO), scoorde ik dit fijne product bij de Wibra.

Wat is jouw gezicht reinigings ritueel in de avond?

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 shares