Beauty – Treets Traditions – Relaxing Chakra’s Bath Fizzers

Met mijn verjaardag kreeg ik een leuke roze koker gevuld met drie bruisballen van een merk wat ik nog niet kende, Treets Traditions. Inmiddels zijn er twee van de drie bruisballen in mijn bad opgelost en ik vertel je graag wat meer over dit merk en de bruisballen!

Hier in Zeeland zijn we niet gezegend met een Lush in het winkelcentrum en dus ben ik altijd benieuwd naar andere merken met leuke bad spulletjes. Voldoet het aan de hoop en verwachtingen of wordt het toch weer online bestellen bij de Lush?

Treets Traditions

Treets gaat als merk op zoek naar de eeuwenoude tradities van lichaamsverzorging. Hiervoor is de kracht van de natuur erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan extracten uit kruiden, planten, bloemen en oliën. Een mooi concept, als je het mij vraagt. Want hebben we al die kunstmatige crèmes en toevoegingen wel nodig om ons lichaam, onze huid te verzorgen?

Tried and trusted recipes for today’s beauty needs

Relaxing Chakra’s Bath Fizzers

De Relaxing Chakra’s bruisballen zijn gebaseerd op de traditie van het reinigen en zuiveren met soda. Say whut?! De bruisballen zijn gemaakt volgens traditioneel recept met Aziatische roos en rijstolie. Dat klinkt een beetje als een lichaamsreiniging in zo’n mooie Aziatische spa, vind je niet? De ingrediënten stimuleren de bloedsomloop, beschermen en hydrateren de huid. Door het bruisen wordt je huid extra gereinigd en tja.. het bruisen is gewoon leuk!

Treets Traditions

Growing up, I remember the beautiful scents of flowers and herbs which we grew and pressed ourselves to extract beneficial oils. My mother taught me the benefits of each ingrediënt – Nenek’s wisdom (Nenek= grandmother in Asia)

Wat vind ik ervan?

Je ziet de rozenblaadjes letterlijk in de bruisbal zitten en deze kwamen dan ook los zodra ik de bruisbal losliet in het bad. In eerste instantie had ik dit niet door en dus dacht ik dat m’n bad vies was… oeps. Hoort er dus allemaal bij! Het badwater wordt een beetje melkachtig, milky, van kleur als de bruisbal oplost.

Treets Traditions

Stiekem mistte ik de bubbels, ik ben gewoon groot fan van heel veel bubbels in m’n bad. Deze bruisbal belooft echter geen bubbels, maar verzorging van de huid en dat komt ‘ie wel na. Zodra ik uit bad stapte, me af spoelde en mezelf afdroogde merkte ik al dat mijn huid gehydrateerd was. Een bodylotion was dan ook niet per sé nodig en dat vind ik een grote pré. Ik heb hier niet altijd zin in of tijd voor en dit product maakt dat in principe onnodig. Meer tijd om te badderen dus!

Ik vind de bruisballen fijn maar niet geweldig, een leuke en fijne bruisbal om mee te relaxen na een lange werkdag. Het idee achter deze bruisballen vind ik wel top, natuurlijke ingrediënten, heerlijk. De verpakking vind ik ideaal, ze zijn goed beschermd en de gezellige koker staat super leuk in je badkamer. De bruisballen zijn in diverse winkels te verkrijgen, dat is ook wel prettig.

Ohja, heb je geen bad? Een voetenbad met deze bruisbal lijkt me ook heerlijk!

Treets Traditions

Kost dat?

Een koker met drie bruisballen kost in de winkel €7,95. Ze zijn verkrijgbaar bij de betere drogist en bijvoorbeeld de Douglas. Ook op Bol.com kun je ze vinden:

[bol_product_links block_id=”bol_59106b028b369_selected-products” products=”9200000050084132,9200000050084112″ name=”Treets Traditions” sub_id=”” link_color=”00030A” subtitle_color=”636363″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”B5355F” background_color=”FFFFFF” border_color=”121212″ width=”526″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Welke badproducten zijn jouw favoriet?

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Pingback: Beauty - Budget Baddertijd! - Bruisballen van Treets en de Action - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 shares