Tuin en voorjaars inspiratie – Leuke accessoires voor buiten!

Tuin inspiratie

Het is weer tijd om veel tijd buiten door te brengen, in de tuin of in het park, lekker genieten van de buitenlucht! Ook mijn tuin wordt langzaam maar zeker weer zomerproof dankzij heel veel hulp van mijn ouders (thank you!). Dit inspireerde me tot het zoeken van wat heerlijk lente proof spulletjes.

Picknicken in het park of chillen op je eigen tuinset op het balkon of terras, dit is de tijd van het jaar voor het toevoegen van wat vrolijke details! Ik geef je graag wat ‘tuin inspiratie’. Enne, alles is behoorlijk budgetproof, ook wel fijn.

Tuin en voorjaarsinspiratie

 

Tuin inspiratie

 1. Xenos – Kweekkist aardbei – EUR 3,99

 2. Xenos – Flamingo 61 cm – EUR 12,99

 3. Xenos – Plantenrek met krijtbord – EUR 24,99

 4. Action – Bloempot rond – EUR 0,99

 5. Hema – Picknickkleed – EUR 7,50

 

Een leuk kaarsje op de tafel, een lichtsnoer langs de schutting, of simpelweg een gezellig bloempotje maakt al een wereld van verschil. Tegenwoordig is er zoveel leuks te vinden voor weinig geld! Ik hou van vrolijke kleurtjes, een zwart wit / modern ingericht terras is niet zo aan mij besteed. Winkels zoals de Action (favourite!), Xenos, Hema, Praxis en de goedkopere woonwinkels staan nu vol met leuke accessoires voor buiten.

Tuin inspiratie

 1. Hema – Lichtsnoer EUR 7,50

 2. Action – Drinkbeker met deksel en rietje EUR 0,59

 3. Praxis – Sencys tafellamp sonar EUR 4,99

 4. Action – Kussenhoes met print EUR 1,38

 5. Action – Strandset 6-delig EUR 0,99

 

Ik ben zelf al helemaal verliefd geraakt op het flamingo kussenhoesje voor op mijn loungebank. Het solar lampje staat bij mijn ouders op de terras tafel en is ook super cute! Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb kunnen geven voor het (her)inrichten van jouw buiten plaatsje, of het nu een klein balkon is of een flink terras. Tijd om het lekker op te fleuren en te genieten van iedere zonnestraal die er langs komt. Drankje in de hand, tijdschrift of boekje erbij, muziekje op en genieten maar.

Richt jij je balkon of tuin ook in voor het voorjaar?

 

Bron featured image: Pixabay

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Die lampjes blijf ik leuk vinden. Ik heb nog een snoer liggen, die gaat deze zomer het balkon weer oplichten 🙂

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

7 shares