Uiterlijk vertoon of uitstraling?

Wat een invloed heeft het, als je 15 kilo lichter bent. 

Ik heb er hard voor geknokt en ik ben er nog lange niet, er moet nog meer af en zie het er maar af te houden. Maar so far so good, en ik ben trots op mezelf. Ik geniet ervan, ik geniet van de kleding in een kleinere maat, ik geniet van het beetje meer energie wat ik heb ondanks de reuma die niet zal verdwijnen. 

En ik geniet van de extra aandacht die ik nu krijg. Het stuit me echter ook tegen de borst, want er is niks aan mij persoonlijk verandert. Ik ben nog steeds dezelfde Daisy, onzeker maar helemaal zichzelf en zonder onzekerheid zodra de dj een goede Bachata inzet op een dansavond. 

Het verschil is alleen, ik word nu vaker de dansvloer opgevraagd. Leuk, een compliment zonder dat mijn danspartner het door heeft, maar ook een beetje dubbel. Ik hoop dat het behalve aan de 15 kilo, wellicht ook ligt aan mijn uitstraling na het gewichtsverlies. Zou ik er zelf ook zekerder staan, meer genieten wellicht? 

Daar hou ik me aan vast, want ik hoop dat de salsa / dans mannen beseffen dat ik qua persoonlijkheid en dansmoves niet verandert bent en mochten er dus weer kilo’s aankomen (waar ik natuurlijk niet vanuit ga!) ik niet aan de kant wordt gezet voor het uiterlijk vertoon.  Voorlopig ga ik er gewoon van genieten en dansen tot mijn voeten het niet meer aankunnen. Want wauw, wat ben ik blij dat ik ruim 2 jaar geleden mijn weg terug naar de dansvloer heb gevonden.

Reuma of niet, ik blijf dansen. Romeo Santos I’m watching you 🙂

  

Tags: afvallen, bachata, dance, dansen, weight, weightloss

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Gerda
  • May 17, 2015
  Reply

  Keep dancing meissie ?

 1. Reply

  ?

  • Ehsaan
  • May 20, 2015
  Reply

  Het is toch enerzijds wel grappig dat mensen zoveel waarde hechten aan uiterlijk.
  Je wordt er overal mee geconfronteerd. Tevredenheid is de grootste rijkdom.
  Loze woorden uiteindelijk als je gericht bent op wat de ander denkt of doet.
  Be yourself

  1. Reply

   If it was that easy.. Zou de wereld toch mooi zijn he 😉

  • Ehsaan
  • May 20, 2015
  Reply

  Haha, tja positive thinking ?.
  Als je in obstakels denkt, dan is het idd lastig

  • Mandy
  • May 22, 2015
  Reply

  Keep going strong Dais! Zo mooi dat dansen positief effect op mensen heeft! xx

   • Mandy
   • May 22, 2015
   Reply

   Oops te snel verzonden, wilde nog zeggen dat je echt straalt op de foto! Nice!

  1. Reply

   Lief Mandy ? jaa het doet me echt goed! ❤️

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares