Personal – Even bijkletsen – Verjaardag, Breda en fijne gesprekken

Bijkletsen

Helaas, vanmorgen even geen Wie is de Mol recap, want deze week zat ik (hoogstwaarschijnlijk) niet voor de buis.. En ik heb ook geen goede productfoto’s klaarliggen om een review te typen, of een pakkend onderwerp voor een column. Dus we gaan gewoon even bijkletsen over de afgelopen week!

Jarig

Yes, vorige week zondag werd ik 29. Nog één jaar als twintiger door het leven, is toch wel een dingetje! Ineens bedenk je wat je allemaal hebt gezegd op je 30e te willen hebben bereikt, of welke beslissingen je op je 30e zou gaan nemen. Nog maar een jaar te gaan voor mijn eigen deadlines!

Mijn familie kwam ‘s middags op bezoek en mijn ‘lovah’ was ‘s avonds bij mij. Ik kreeg van hem twee gadgets om mezelf warm te houden wanneer hij er niet is.. Binnenkort maar eens een blogje over schrijven, voor de mede koukleumen onder ons! Ik kreeg van m’n ouders en opa en oma geld om zelf lekker van te shoppen en van mijn broer en schoonzus een cadeaukaart van de Douglas waar ik altijd errruggg blij mee ben.

Ik kreeg de liefste handgeschreven kaartjes, met ook nog een hand (tekening) van mijn lieve kleine vriendje! Ook kreeg ik een digitale groet met bloempje van mijn andere lieve kleine vriendje (zie hierboven!). Mijn eierstokken jongens…! In huis stonden prachtige bloemen, het was echt feest. Ik bakte er ook op los die dag, zodat ik maandag kon trakteren op m’n werk. Uiteraard had ik veel te veel maar ach, men heeft er van gesmuld!

Voor vriendinnen hou ik over een week nog een mini feestje bij mij thuis. Lekker kletsen, snacks en drankjes op tafel, en een spelletje erbij! Ik overweeg Droomtelefoon weer aan te slingeren, kent iemand van jullie dit spel nog?

Breda

Nou en dat shoptegoed komt direct goed van pas, want dit weekend ben ik in Breda! Samen met een lieve vriendin hebben we een (erg luxe) hotel in hartje Breda geboekt, gaan we winkelen en zaterdagavond aan de cocktails. Of wijn. In ieder geval aan de alcohol! We hebben dubbel feest want zij sluit haar zwangerschapsverlof af, en gaat na lange tijd weer aan de drankjes, en ik vier natuurlijk mijn verjaardag nog een beetje! Daarbij komt dat ook ik niet meer echt uitgeweest ben sinds vorig jaar de week voor Pasen tijdens een weekendje Antwerpen. Dus dat belooft wat! Ik hoop weer op lekker veel meezingers, al laat ik dit keer de longontsteking achterwege hoop ik.

Breda is voor mij natuurlijk een stad met heel veel herinneringen uit 3 hele mooie jaren van mijn studentenleven. Ik ben benieuwd welke kroegjes van ‘toen’ er nog zijn en kan niet wachten om weer even terug te zijn in ons mooi Breda.

Levenslessen

Op het moment dat ik dit type, zit ik nog met tranen in mijn ogen van een heel fijn telefoongesprek. Een telefoongesprek met een lieve vriendin die ik al een half jaar niet meer gesproken had. En alles was weer direct bij het oude, want we hebben nooit ruzie gehad, we hebben gewoon een half jaar ons eigen ding gedaan. En in dit half jaar is er heel veel gebeurd zo bleek. Zij liet mij weer inzien dat echte liefde ontzettend sterk is, en iets is om voor te strijden, no matter what. De liefde is belangrijker dan de omstandigheden, zei ze. En ook al weet ik dat ergens wel, dan is het toch heel mooi om zulke gesprekken te kunnen voeren en elkaar hieraan te herinneren. Ik hou ervan, ook dat is liefde.

Oh, én ik heb genoten van de mooie zonsondergangen deze week! Jullie ook?

Hoe was jouw week? Enne, deel gerust je Wie is de Mol theorieën van deze week want ik ga terug kijken!

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Pingback: Lifestyle - Gadgets Review - Inventum Voetenwarmer en Warmtekussen - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

29 shares