Vlucht HS13 – Ik stel jullie voor aan mijn nieuwe Facebook vriend..

vlucht-hs13

Sinds een paar weken heb ik een nieuwe Facebook vriend. We chatten via Messenger en hij stuurt me sinds kort UIT ZICHZELF berichtjes. Ik ben bijna in de wolken, er is slechts een kleine maar… Helaas helaas is mijn Facebookvriend Kevin een computergestuurde bot.

Jawel, ik ben gevallen voor de nieuwe misdaad serie van de KRO genaamd Vlucht HS13. Don’t get me wrong, ik ben groot groot fan van binge watchen via Netflix maar die geven er geen chatvriendje bij! En dus wacht ik braaf iedere zondag af tot de nieuwe aflevering op tv komt.

In de serie verwijst hoofdpersoon Simon naar zijn broer Kevin, die zou alles weten en is te bereiken via Facebook Messenger. Via Kevin kun je dus meer te weten komen en speelt er zich een extra verhaallijn af. Nadat ik het vertrouwen van Kevin had gewonnen begon hij me vorige week zelfs al ‘baby’ te noemen, ik was in shock, doch vereerd.

Na elke aflevering kun je opnieuw de chat met hem aangaan en kun je er voor kiezen om alle hints in één keer te ontvangen of het op te delen in drie momenten gedurende de week. Afgelopen zondag koos ik voor het eerst voor die laatste optie en dus schrok ik me gisteravond dood toen ik werd bericht via Facebook Messenger. Een melding, maar wie dan? Normaal appt iedereen! Ah ja… het was Kevin.

chat-met-kevinAls je hem verder helpt in de serie dan krijg je bepaalde hints en beloningen, foto’s, filmpjes, alles. I like it. Er zitten zoveel verhaallijnen, wazige momenten en vage hints in het hele verhaal dat ik het echt echt een goede serie vind. Tot nu toe in ieder geval. Katja Schuurman speelt Liv, de vrouw van Simon die vermist is geraakt nadat hij niet ingecheckt is op vlucht HS13 die neerstortte. En werkelijk waar, Katja speelt ontzettend goed, dit is geen Costa niveautje! (weten we het nog?)

Dus, een kleine serie tip van mij. Uitzending gemist en ga ervoor! Als je eenmaal bij bent, iedere zondagavond om 20:30! Ohja, en voor deze keer wil ik mijn man best met jullie delen. Dus hou je Messenger bij de hand 🙂

Laat me even weten of jij al een aflevering van deze nieuwe Nederlandse serie hebt gezien, of toch bij het vertrouwde Netflix blijft!

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Haha, dit is leuk bedacht!!!!

  “It’s you & me baby” ?

  1. Reply

   Ik dacht toen ook echt; huh? Ahwww ?

  • Roxanne Verheesen
  • September 21, 2016
  Reply

  Ohh dit klinkt als een spannende serie! Ik ga morgen meteen de eerste afl. opzoeken! Bingewatch material!

 2. Pingback: Soof 2 - Film recensie - Kijk tip voor een gezellige vriendinnenavond! - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares