Vriendinnendag Goes

Vriendinnendag Goes

Het was afgelopen zondag akelig stil op Diyaata.. Mijn excuus? Ik ben binnen een week tijd drie keer wezen dansen, hoera! Zoals ik dit artikel schreef, gaat het lichamelijk niet altijd even lekker met mij waardoor dansen op een laag pitje was komen te staan. Maar eerlijk is eerlijk, ook mijn relatie zorgde ervoor dat ik minder ben gaan dansen. Als manlief het niet prettig vind als je in de armen van een andere man hangt, dan ga je daar toch mee minderen. Of ja, ik dan toch. Omdat dat hoofdstuk nu écht écht klaar is, achter de schermen van Diyaata ging deze soap nog een poosje door, is het dansen weer gestart.

En ai ai ai wat heb ik het gemist! Dus, twee van de drie avonden was ik van plan te gaan schrijven maar vond je me in plaats daarvan terug op de dansvloer. De planning liep in de soep! Mijn benen schreeuwen nu om rust maar het is het 100% waard geweest.

Afgelopen weekend waren het de vriendinnen dagen in Goes en op zondag ben ik naar de parkeergarage gegaan voor een modeshow samengesteld en opgezet door lokale Goese ondernemers. Met een blauwe catwalk, goodiebags en half naakte mannen die de vriendinnen (fashionista’s) de weg wezen en een fruitsapje aanboden, was het feest compleet!

Vriendinnendagen Goes

Vorig jaar was ik ook naar de modeshow geweest die toen gehouden werd in de kerk. Die modeshow vond ik al super maar dit jaar werd het nog veel professioneler aangepakt! Grote sponsoren van het evenement waren hotel & brasserie ‘Katoen’ en de Mercedes garage, MINI dealer, Zwartepoorte.

Picture time!

Vriendinnendag Goes 2016 2

Vriendinnendag Goes 2016

Ik heb een leuk uurtje gehad met verrassingen van onze lokale winkels! Dames- heren- maar ook kindermode kwam aan bod. Naast de catwalk was er de mogelijkheid om je haar te laten stylen bij Cosmo hairstyling of je wenkbrauwen te laten shapen bij de Anastacia eyebrow bar!

Iedereen werd voorzien van een roze goodiebag samengesteld door alle ondernemers samen en sommigen, waaronder ik, kregen ook nog een tasje met magazine en bosje tulpen.

Als perfecte afsluiting een drankje op het terras in het heerlijke zonnetje van afgelopen zondag!

Zelf ben ik erg enthousiast geworden over een zomerse fleurige tuniek (helaas geen foto van) voor over een lichtblauwe jeans of straks in Turkije aan het zwembad maar helaas bleek deze van de catwalk nogal boven budget.. Nu dus maar op zoek naar een betaalbare versie!

Wat hebben jullie het afgelopen weekend allemaal gedaan, met dit mooie zomerweer?

 

 

Tags: goes

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Wat leuk dat je weer bent gaan dansen! Lijkt me heerlijk om te doen.

    1. Reply

      Zeker eens ergens een proeflesje salsa of bachata gaan volgen! 😀

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares