8 x Waarom je af en toe een echte Ladiesnight nodig hebt

Ladiesnight

Pas geleden had ik er weer één, een echte ladiesnight! En zo’n ladiesnight, die heb ik af en toe gewoon nodig om even bij te tanken. Vandaag geef ik jou 8 redenen om ook zo snel mogelijk weer een echte ladiesnight in te plannen.

 1. Een uitgaansavond met alleen dames (twee of meer) is af en toe noodzakelijk om onbeschaamd mee te blèren met foute muziek en goedkope huiswijn terwijl het mannelijk schoon wordt gecheckt. Dat mag ook met vriend of man, vind ik, zolang het bij kijken en keuren blijft. Niks zo leuk als samen een oordeel vellen na iets te veel alcohol, of Virgin Cocktails (it’s the idea that counts!).
 2. Missschien nog wel belangrijker dan de avond uit, is de aanloop hiernaar toe. Hoe leuk is het om samen te bedenken wat jullie aan gaan doen, hier de perfecte make up look bij te maken en in de stemming te komen met goede muziek? Oh en ook hier mag je al een wijntje drinken, of thee, wat jij wil. Score!
 3. Roddelen, ik heb nog nooit een ladiesnight meegemaakt waar dit niet gebeurt. Slecht? Maybe. Volgens mij doet elke vrouw doet en wie zegt van niet, die liegt. Roddelen hoort bij een ladiesnight en het is heerlijk, zo op z’n tijd.
 4. Een goede ladiesnight kan zich ook prima binnenshuis afspelen. Zorg allebei voor een goede chill outfit, waarbij niks te gek is, unicorns, flamingo’s en emoticons, het mag allemaal. Sla een flinke voorraad drankjes en snacks in, en regel een leuke film (Netflix) of een tof spel en you’re ready for take off. Time to relax and chill! In geweldig gezelschap, dat dan weer wel.
 5. Het belangrijkste ingrediënt voor een geslaagde ladiesnight? Kletsen natuurlijk! Op een meidenavond kun je eindelijk weer eens lekker bijkletsen met elkaar en samen in een deuk liggen om alles wat er de afgelopen periode is voorgevallen. Werkt ook prima om te relativeren, zo’n ladiesnight. Iets wat eerst nog drama was, is nu stiekem best hilarisch.
 6. Onbeschaamd advies vragen over werkelijk ALLES, kan alleen bij jouw beste vriendin(nen) en al helemaal op een typische ladiesnight. Grenzen vervagen en we vinden niks van elkaar of onszelf meer raar of ongemakkelijk. We zijn er om elkaar te steunen, no matter what!
 7. Lachen, op een avond met je beste vriendin(nen) krijg je minimaal één keer ontzettend de slappe lach, kun je wel huilen van het lachen en snappen alleen jullie wat er nu eigenlijk zo grappig is.
 8. De herinneringen… want op een geslaagde ladiesnight kun je nog tijden teren. Inclusief voor anderen totaal onbegrijpbare appjes heen en weer sturen. Oh en de foto’s van deze avond, want die zijn er natuurlijk genoeg! Heerlijk!

Heb jij al een ladiesnight op de planning staan?

Foto: Pixabay

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Ik denk dat mijn laatste ladies night zeker 5 jaar geleden is haha. Ik heb er niet echt behoefte aan dus mis het ook niet moet ik zeggen. Meestal als ik mijn vriendinnen zie zijn hun mannen erbij, altijd gezellig. Oh ja, ik ben dit jaar wel naar een festival geweest met alleen 3 vriendinnen, was ook erg gezellig.

  1. Reply

   Kijk, dat telt ook 🙂

 2. Pingback: Bioscoop Tip - Bella Donna's - Op zoek naar de ware liefde - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

8 shares