9 x Waarom single zijn stom is

9 x Waarom single zijn stom is

Afgelopen week wist ik het zeker, ik hou niet van single zijn, ik ben hier niet voor gemaakt! Wil je weten waarom? Ik geef je 9 redenen waarom single zijn gewoon stom is.

 1. Spinnen

  Met stip op nummer één, de aanleiding tot deze blog, reden numero uno.. SPINNEN in je huis! Maandagavond sloeg ik nietsvermoedend de deken op het bed terug en jawel… Een grote zwarte achtpotige vriend staarde mij aan. Spinnen vermoorden is niet aan mij besteed en ik was in staat om in de logeerkamer te gaan liggen. Hier heb ik een man voor nodig! PS: de spin in kwestie siert nu de afbeelding die je hierboven ziet…!

 2. Vuinis

  Vuilnis buiten zetten. Ja ja, we zijn allemaal reuze geëmancipeerd en oh wat zijn we onafhankelijk. Poepoe kijk ons nu ‘happy single’ zijn. Om de week moet mijn zwarte kliko (vuilnisbak) naar buiten en ik kan je vertellen.. Die ene woensdagavond per 2 weken ben ik NIET happy single. Joehoe, man gezocht!

 3. Klussen

  Klusjes in huis. Ook zoiets, valt ongeveer in dezelfde categorie als de spinnen. Ik ben gewoon niet gemaakt om klusjes te doen en volgens mij zijn er maar weinig vrouwen die én handig zijn én hier ook nog lol aan kunnen beleven. Ik in ieder geval niet, help wanted!

 4. Bedtijd

  Tja toch ook wel reuze belangrijk. Het bedtijd verhaal. Want ja, alleen in bed is ook zo alleen en tja. Jullie snappen me.

 5. Genegenheid

  Ja dat is anders dan nummer 4, genegenheid is lekker bij elkaar op de bank kruipen en samen een filmpje kijken. Alhoewel… dat ging mij in het verleden ook niet super af. Nouja, het idee dan toch. Lieve appjes krijgen, dat soort dingen!

 6. Toekomstplannen

  Toekomstplannen liggen natuurlijk voor iedereen anders maar aaaaaah ik zou zo’n leuke mama zijn..! Dat toekomstplan ligt dus even in de koelkast. Of vriezer. Niet letterlijk hoor, nog niet 😉

 7. Vakantie

  Ja ik ben een groot voorstander van alleen op vakantie gaan. Ik vind op vakantie met vriendinnen ook helemaal top. Maar… Het lijkt me zo zo zo zo fijn om met je geliefde onder een palmboom te liggen en op je wenken bediend te worden! Mr X en ik hadden natuurlijk regelmatig een weekendje weg maar van een échte vakantie is het niet meer gekomen. Goals!

 8. Familiegelegenheden & andere feestjes

  Ja, ik word heus niet aan een vragenvuur onderworpen nu ik weer in m’n up op familiegelegenheden verschijn. Helemaal niet zelfs. Maar ja, het was wel fijn om ook een poosje mét leuke man aan m’n arm naar binnen te lopen. Eerlijk is eerlijk. Het voelt nu toch een beetje… lullig om weer terug single overal te verschijnen. ‘Aanhang is welkom’… tja..

 9. Financiële shit

  Dit is zeker niet de belangrijke reden, maar het is er wel één. Zeker nu ik onverwacht geen baan meer heb, ben ik op m’n dood dat die brommende koelkast in huis het één dezer dagen echt gaat begeven. Ik denk dat het toch een behoorlijk stuk rust geeft als je beiden geld verdient en je dus een back up hebt. En eerlijk is eerlijk, naar verhouding is alles met z’n tweeën net iets beter te doen. Dus, niet om mee te liften maar wel voor dat stukje rust in je hoofd is het fijn om GEEN single te zijn.

Ben jij ook single? En mag jij jezelf happy single noemen? Volgende keer de voordelen 😉

ps: niet alles in deze blogpost is even serieus hè, voor de feministen onder ons: neem het met een korreltje zout 🙂

 

 

Tags: single

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Haha leuk geschreven! Dat van die klusjes doen is echt zo herkenbaar! Vooral als je zelf niet echt handig bent!

  1. Reply

   Thanks ? ja he, frustrerend!

 2. Reply

  Leuk artikel haha, nummer 1 de spinnen snap ik helemaal!

 3. Reply

  Voor mij is ‘genegenheid’ het belangrijkste punt dat mist in het single leven. Gewoon na een lange dag even tegen iemand aan kunnen kruipen en samen dingen kunnen ondernemen zonder dat je je vriendenkring moet afbellen voor iemand die tijd heeft. Over de andere punten maak ik me daarentegen niet druk.

 4. Reply

  Ik ben 6 jaar vrijgezel geweest en heb daar echt van genoten maar sommige punten vind ik wel herkenbaar!

 5. Reply

  Leuk geschreven 🙂 Ik miste vooral die genegenheid, maar eigenlijk vond ik het heerlijk om single te zijn hahaha.

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares