Column – Waarom vrouwen niet poepen

Waarom vrouwen niet poepen

Afgelopen week was ik aan het appen met een vriendinnetje en het ging erover hoe je fatsoenlijk naar het toilet kon gaan, als je een hotelkamer deelt met een leuke man die je nog niet zo lang kent.

Ik kreeg de vraag voorgeschoteld en ik bleek een ware expert te zijn. Tante Daisy heeft het antwoord. Hoppa, ik schudde zo een aantal trucjes uit m’n mouw die ik zelf vaak had toegepast toen ik nog regelmatig in hotels bivakkeerde met Mr X. Ik was een volleerd ‘niet poeper’ geworden. Niet echt natuurlijk, nee, hier hebben wij vrouwen onze maniertjes voor.

Trucjes

De makkelijkste; zorgen dat je ergens anders naar het toilet gaat. Beneden in de lobby, ‘ooh oeps vergeten, ik ga nog even snel!’ of in het restaurant of winkelcentrum waar jullie samen naar toe gaan. Alles beter dan in die badkamer die slechts luttele meters verwijderd is van het bed waar hij tv ligt te kijken. Hier moet je wel op tijd bij zijn want is het openbare toilet uuuuren van je verwijdert, dan kun je niet meer.

Toilet buiten

Als hij in diepe slaap is, is ook een goede optie. Maar hier moet je dan wel verdomd zeker van zijn. Niets zo’n tegenvaller als op je tenen naar de badkamer sluipen met het vooruitzicht op 10 minuutjes voor jezelf en vervolgens hem horen omdraaien. Wakker. Shit! Letterlijk…

Tijdens een studiereis ‘leerde’ ik van vriendinnetjes om harde muziek aan te zetten voor een wc-momentje. Wat een uitvinding! Zo konden we alle drie naar het toilet zonder bang te zijn voor ongemakkelijke geluidjes na de Thaise keuken te hebben genuttigd. Dus ook deze truc kun je toepassen. Wel iets subtieler nog dan bij je vriendinnen natuurlijk: Ooh hee, ik heb zin in een leuk muziekje, BAM. Oh hee, ik moet even naar het toilet. Wat een toeval 🙂

Conclusie

Bang voor geluidjes en bang voor nare geurtjes. Maar vooral die geluiden, dat was toch wel het ergste vonden we. Om geurtjes te verdoezelen staat er altijd wel een deo of geurtje in de badkamer. Maar om nu ineens keihard te gaan hoesten op het moment suprême…tja..

Na dit hilarische WhatsApp gesprek kwam ik wel tot een conclusie. Hier moeten we allemaal acuut mee kappen. Wat zijn wij voor onzekere tuthola’s die de gedachte dat vrouwen niet poepen nog in stand houden ook! We houden al die mannen voor de gek en zij maar denken dat we altijd naar viooltjes ruiken. Smoes na smoes en truc na truc zorgen ervoor dat we soms na een jaar samen zijn, hier nog moeilijk over doen. En nog erger, hier experts in worden.

Ooit komt er een moment dat deze man erachter komt dat je wel degelijk poept. Dus laten we vanaf nu kappen met het creëren van buikpijn en het opzoeken van openbare toiletten, alles om ‘het moment’ te ontwijken. Out in the open, wij vrouwen moeten ook weleens naar het toilet voor een nummer twee. Vreselijke benaming trouwens, een nummer twee.

Beginnen jullie en laat je me weten hoe het is afgelopen? 😉

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Vrouwen leven echt in de illusie dat mannen enkel de perfecte versie van hunzelf willen zien. Zo’n onzin! Ja, wij poepen. Zweet ruikt ook niet lekker. Als er lucht dwars zit moet je boeren of een scheet laten. Lekker belangrijk! Alsof hij inderdaad naar viooltjes riekt. Gewoon laten gaan. Jezelf zijn. Niet zo krampachtig doen, want daar heb alleen jijzelf last van ? xo Daisy

  1. Reply

   Tja, maar op een eerste vakantie of weekend samen is dat toch nog ff anders denk ik 😉 hoort er een beetje bij toch, die onzekerheid in het begin?

   1. Reply

    Maar je hebt dan toch al wel samen geslapen bij elkaar? Dan moet je toch ook gewoon naar de wc lijkt me? 😛

    1. Reply

     Haha ja maar dan is de wc geen twee meter naast de andere persoon ?

     1. Oh enne guys, er staat niet voor niks column bij he, korreltje zout you know ?

     2. Ik neem het ook met een korreltje zout haha. Je schrijft heerlijk 🙂 In mijn geval is de wc bij mijn vriend wel iets van 2 a 3m bij elkaar vandaan hahaha. Hij woont in een studio XD

     3. Ooh oeps dan heb je dit ook haha 😉

 2. Reply

  Hahaha ik ga stuk! Altijd weer een herkenbare discussie dit! Maar ja.. als je moet dan moet je he? LOL

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares