New In – Waterfles

New In

Een waterfles? Ja zeker! Maar wel een hele fijne en bijzondere.

Al een tijdje was ik op zoek naar een zogenaamde ‘fruit infuser’ waterfles. Ik mikte weleens stukjes citroen in mijn gewone standaard waterflesje maar dan kwamen de stukjes citroen of tegen m’n mond of in m’n glas terecht en dat vond ik irritant worden. Bovendien zag ik op internet ook hele leuke ideeën om je water een smaakje te geven met andere stukjes fruit dan enkel citroen.

Tijd om dus echt op zoek te gaan naar een geschikte waterfles! Deze vond ik op Waterfleswinkel.nl. Het model van de waterfles heet Aladdin, hoe leuk! Ik heb de paarse variant gekocht en had deze na 1 werkdag al in huis, prima service. Ik betaalde 12,50 voor de fles + 4,95 aan verzendkosten. Niet super cheap maar ook geen wereldbedrag.

Is het het waard? Ja zeker! De fles werkt heel simpel; je fruit stukjes doe je in het losse filter die mee drijft in het water in de fles. Daalt het water in de fles, daalt het filter ook mee naar beneden dus de smaak van je gekozen fruit (of bijvoorbeeld mint blaadjes, ook lekker!) komt altijd in het water terecht.

Water filter

Er gaat 0,7 liter in en ik heb al meerdere dagen gehad dat ik zonder dat ik het door had 3 flessen weg dronk tijdens een werkdag op kantoor. Simpelweg omdat ik niet meer iedere keer een glas water hoef te gaan halen, maar bij kan vullen uit m’n fles en het water ook nog eens een lekker subtiel fruitsmaakje heeft. Voor mij erg belangrijk; de fles is vaatwasmachine proof dus ’s avonds gaat de fles gewoon mee met de rest van de afwas.

Waterfles

Tot nu toe heb ik het gehouden bij citroen, limoen en wat kersen. Ik wil ook nog muntblaadjes met ananas of komkommer gaan proberen en grapefruit lijkt me ook lekker! Frambozen en aardbeien schijnen het ook goed te doen, mjam! Ik vul de fles al voordat ik naar mijn werk ga zodat de fruitsmaak goed in het water kan trekken. De fles lekt nog geen druppel in m’n tas, perfect dus.

Wat mij betreft een aanrader, zeker als je, net als ik, graag elke dag een flinke hoeveelheid water wil drinken en dat tot dusver niet echt lukt.

Hebben jullie nog leuke tips voor water met een smaakje? Ik hoor het graag!
Dit artikel is niet gesponsord en schrijf ik uit eigen initiatief en enthousiasme.

 

Tags: fruit, review, waterfles

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Iep
  • July 12, 2015
  Reply

  Oeeeeh dit klinkt heel lekker!!!
  Liefs Iep

  1. Reply

   Het is echt een aanrader!

 1. Reply

  Ik doe nu water en fruit in een VOSS fles, maar ik ben nog opzoek naar een fles waar je dit kunt scheiden. Dit is een goede tip! Bedankt 🙂

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares