We LOVE grey

grey

Heb jij 50 tinten grijs nog niet gelezen? Shame on you! Ik ben op dit moment bezig in het vierde deel wat net uitgekomen is, genaamd: Grey. Dit deel laat je het verhaal herbeleven maar vanuit Christian Grey zijn perspectief, in plaats van Anastacia. Ik zit er al helemaal in en dat inspireerde me tot deze post. Want stiekem zoeken we toch allemaal naar een beetje, heel klein beetje, Grey in onze (potentiële) lovers? Misschien herken je je niet in alle 5 de voorbeelden, maar vast minstens in een! Toch?

 • Prinsessen leven

Iemand die voor ons zorgt, alles voor ons uitdenkt, organiseert en ons ook nog eens begeerd. Lastig, want je moet leren loslaten. Heerlijk, want tja, moet ik dit uitleggen?

 • Luxe

Nieuwe outfits voor elke mogelijke reden. Met bijpassende schoenen (Louboutins, bij voorkeur) en tasje. Dineren bij kaarslicht, 3 x in de week zonder dat je zelf een pan hebt aangeraakt natuurlijk. Ingeplande spa behandelingen en dus nooit meer zorgen om behaarde benen of doorlopende wenkbrauwen. Een lipstickje (van MAC) meer of minder, daar hoeven we nu geen weken meer over na te denken en ach, doe die bronzer van Dior er ook maar bij.

Yep we zijn o zo graag onafhankelijk maar… er zijn uitzonderingen!

 • Mysterieus

Een beetje tegenstrijdig zijn we soms wel…! Het liefst weten we precies waar onze man uithangt, met wie, waarom en tot hoe laat. Als Christian Grey daarentegen even van de radar verdwijnt en op vlammende wijze weer terug komt, ben ik nog veel meer geïntrigeerd!

Verrassings tripjes, zo niet mijn ding, dacht ik en riep ik altijd. Sinds Mr X is in mijn leven is, gebeuren deze echter gewoon (of ik het nu wil of niet) en geniet ik er (achteraf) met volle teugen van. Kloppen onze verwachtingen en wensen dus wel helemaal, of liegen we onze dates / partners een klein beetje voor?

 • Jaloezie

Gaan we weer…want nee, we houden niet van jaloezie, verschrikkelijk vinden we het. Tot Mr Grey ons aangeschoten hoofd van de dansvloer komt halen en handtastelijke mannen van ons afslaat, dan mag het wel. Komt ‘ie weer: begeerd worden. Een beetje ingewikkeld zijn we wel hoor dames..

 • Afwisseling

Tja… ik ben niet zo van het letterlijk benoemen maar ehm… ik wou dit onderwerp maar samenvatten in: afwisseling. Al zou je het ook spanning kunnen noemen, of euh.. tja.

Jullie snappen me. Toch?

Heeft jouw (potentiele) lover ook Christian Grey trekjes? Leestip: Grey van El James!

 

Tags: books, dating

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Ik heb de 3 delen gelezen en moet Grey, deel 4 nog ergens scoren, ben wel erg benieuwd 🙂 Vond de andere boeken iig erg leuk. Zeker zijn een aantal van je punten herkenbaar 🙂

  1. Reply

   Ja zeker doen! Dankjewel 🙂

 2. Heel leuk artikel! Ik heb alle vier de boeken gelezen en de film gezien; ik ben dol op het verhaal! haha

  1. Reply

   Yay, medestander haha!

 3. Reply

  Ik moet nog een deel lezen, en dan kan ik ook aan Grey beginnen. Ik denk dat het 4e deel het interessants gaat worden. Ik denk vaak; wat gaat er in die man om? Haha!

  1. Reply

   Jaaa ik ook! Hoe dan, waarom, really?! Zo ongeveer 😉

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares