Wie is de Mol 2017 – Aflevering 10 – De finale..

wie-is-de-mol

Oooh wat was het spannend hè! Ik zal dit keer nog niet in mijn eerste alinea verklappen wat de uitslag van Wie is de Mol 2017 is geworden, maarre hij was spannend! Vandaag de laatste keer voor dit seizoen dat de foto van deze Mol op Diyaata voorbij komt.

Allereerst, ik heb gefaald… WEER! Ik heb nog nooit sinds ik Wie is de Mol kijk, geen idee hoe lang dat het is, op de juiste Mol gezeten. Ik moet wel zeggen dat ik vanaf aflevering 5 ongeveer gewoon moet kiezen van mezelf. Want steeds een beetje wazig blijven en jezelf kunnen indekken, daar ben ik niet zo van. Met dit als resultaat dus, mijn fouten toekennen tegenover jullie allemaal… ik ga door het stof ;). Overigens zag ik ook geen goed antwoord in de reacties op vorige afleveringen, dus jullie moeten wel een beetje lief voor me blijven.

Thomas is de Mol… Bizar! Jaja tuurlijk begon ik ook mijn twijfels te krijgen in de vorige aflevering maar nee, ik zat en bleef op Jochem want eerlijk is eerlijk. Maar eerder heb ik geen moment aan Thomas getwijfeld. Ik vond hem wat sullig, wat traag overkomen en ik heb geen idee hoe Thomas normaal is.

Dus ja, faillllll aan mijn kant! De acties van Thomas vond ik behoorlijk gewaagd hoor, leuk! De hints daarentegen… wat een aanfluiting zeg. Dat het boek een oranje vingerprint op de cover had, en oranje hoort bij de Soldaat van Oranje… Are you kidding me? Dan valt er van alles wel iets te maken, dit ging me echt te ver. Maar Thomas heeft de rol van de Mol echt heel goed gespeeld. Topper!

Wat een heerlijk spel en wat bizar hoe bijna heel Nederland in zoiets meegaat. De gekte in het Vondelpark bijvoorbeeld, het leek wel alsof er sporthelden van de Olympische Spelen werden onthaald, geweldig.

Respect naar de makers van dit spel, naar Art die werkelijk alle teksten opdreunt zonder autocue (hoe dan?!), naar Sanne die last minute de Mol ontrafelde en last but not least naar de Mol van 2017… Thomas!

Zat jij ook voor de buis gisteren? Had jij één van de hints goed begrepen?

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Inge
  • March 12, 2017
  Reply

  Echt geen een van die geheime hints gaf hier een aha-erlebnis. Vooral frustratie en vergezochtheid. Verder was t weer briljant en grappig om de acties te zien. En doordat geen een kandidaat op Thomas zat ga je hem ook niet verdenken

  1. Reply

   Hahah nee inderdaad. En Jochem was hulp mol 😉

 1. Reply

  Was een goede ‘Wie is de Mol’ dit jaar!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

28 shares