Wie is de Mol 2017 – De deelnemers zijn bekend!

wie-is-de-mol

Jongens, ik kreeg gewoon kippenvel gisteren toen ik zag dat de deelnemers van Wie is de Mol 2017 vandaag bekend zouden worden gemaakt. Dus, ik keek!

Wie is de Mol was live op Facebook. Live, zo spannend! Eerst een irritant aftellende klok en uiteindelijk jaaaaa, daar waren ze hoor, de nieuwe deelnemers van dit seizoen. En ik geef toe, ik had een paar, huh wie?! momentjes. Voor de namen heb ik dan ook een beetje de hulp ingeschakeld van Google. Meestal wist ik wel wie het was in combinatie met een foto of als ik las waar diegene bekend van is.  Jullie vast ook. Bij de twijfelgevallen heb ik een hint gezet 😉 Komt ‘ie:

De deelnemers

 1. Cabaretière Sanne Wallis de Vries
 2. Presentator Jochem van Gelder
 3. Radio-dj en voice-over Jeroen Kijk in de Vegte
 4. Actrice Imanuelle Grives  (uit bijvoorbeeld ‘Alleen maar nette mensen’)
 5. Acteur Thomas Cammaert (leuke vent, Ramses, Sonnyboy)
 6. Actrice Sigrid ten Napel (uit bijvoorbeeld ‘Brasserie Valentijn’)
 7. Schrijfster en journaliste Roos Schlikker (verschillende kranten en tafeldame bij DWDD)
 8. Danser en choreograaf Vincent Vianen (So you think you can dance!)
 9. Presentatrice en vlogger Yvonne Coldeweijer (Yvonne! Gewoon Yvonne! Check YouTube ;))
 10. Wetenschapsjournalist Diederik Jekel

Jongens ik heb er zin in. En ik vind 2017 een mooi Mol-jaar om wekelijks verslag van de uitzending te doen op Diyaata. Al jaren overweeg ik namelijk om een mol boekje te starten en iedere keer zeg ik tegen mezelf ‘Daisy, doe normaal’. Een molboekje is echter noodzakelijk, als je er een verslagje over typt. YES!

Een goede voorbereiding is het halve werk. Een notitieboekje aanwijzen als molboekje, de nodige popcorn inslaan en mede molloten aansporen tot meekijken. Ohja, en de hashtag #WIDM op Twitter ga ik natuurlijk ook niet uit het oog verliezen. Wie o wie licht heel Nederland in 2017 op, ik moet en zal erachter komen.

Heb jij net zoveel zin in de nieuwe afleveringen als ik? Let me know!

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Vind de deelnemers echt leuk dit jaar. Ben vooral blij met Sigrid ten Napel. Vind haar persoonlijk echt een leuke actrice. Ben benieuwd. Volgens mij wordt het weer een hele leuke en spannende seizoen 🙂

  1. Reply

   Ik denk het ook!

  • Godelieve
  • November 8, 2016
  Reply

  Yesss, we mogen weer! Jammer dat meer dan de helft mij echt onbekend is. Ik word oud. Ohnee, ik heb een kind, geen tijd meer voor tv 😛
  Ik volg je blog wel, jij bent mijn Mol-ogen en -oren dus 😉

  1. Reply

   Hahah dit kattenvrouwtje keeps you posted ?

 2. Reply

  hier in BE doen ze dat met onbekende mensen…nog net iets leuker omdat je niet weet wie er goed kan acteren en wie direct door de mand zou vallen moest die de mol zijn 😉

   • Laura
   • November 8, 2016
   Reply

   Zo is het in Nederland jaren geleden ook gestart, ik weet nog dat Angela Groothuizen toen de serie presenteerde.

   1. Reply

    Klopt inderdaad! Ik moet zeggen dat ik het allebei wel iets vind hebben!

 3. Pingback: Wie is de Mol 2017 - Aflevering 1 - Een kort overzicht - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

38 shares