Wie is de Mol 2017 – Aflevering 2 – Bevers en bewegende afvalbakken

wie-is-de-mol

Yes, daar gingen we weer! Zat je er klaar voor om 20:25 sharp? Ik wel! Wie is de Mol aflevering 2, here we go! Aflevering 1 gemist? Klikklik!

 

  • Art: ‘de Mol is de ideale kandidaat..’ Is dit een hint? Nee he, zegt ‘ie zeker ieder jaar… Pf.

 

  • Dus, Vincent waar ben je nu? Joehoe kan de camera richting afvallerseiland alstublieft?

 

  • Roos loopt straal voorbij de envelop in de fabriekshal. Dit was toch wel erg duidelijk? Waarschijnlijk weer te duidelijk en let ik weer op dingen die er niet zijn… zucht.

 

  • Jeroen verdwijnt van de radar… Roos verdwijnt van de radar en dan is Diederik ‘m ook nog gepeerd! Deze drie kiezen dus overduidelijk voor hun eigen geluk, molradar!

 

  • Ooooh mijn blogger / planner / schrijvers hart maakte een klein sprongetje bij het zien van de mooie ouderwetse typemachine. Heb ik vroeger ook nog gehad, echt waar! Meer als speelgoed dan als serieus brievenschrijf attribuut maar hey, ik had ‘m!
  • Maar Sanne, even serieus. Een tik fout is geen spelfout en dus moet het maar goed zijn? Het origineel inleveren want dat ‘weten ze toch niet’, met een camera op je face? Heel bijzonder… heel bijzonder..

 

  • Oaks Park, in het donker rondrennen op een verlaten kermis met sluipschutters om je heen. Ik zou ‘m HELEMAAL freaken! Beetje à la Imanuelle wel, inclusief vuilnisbak als schild. Niet voor niets word ik ook bloedfanatiek in een escape room. Hoe dan ook, Imanuelle is de Mol zeker niet wat mij betreft. (ga ik spijt krijgen van deze uitspraak?)

 

  • Sanne ging er ook lekker mee in trouwens! ‘Ik dacht: je gaat eraan!’ Damn right girl, run!’. Okay ik vergeef je dan misschien die actie met de typemachine. Misschien, ik overweeg het.

 

  • Even een persoonlijk vraagje tussendoor. Waarom gingen er niet gewoon meerdere mensen tegelijk los op de kermis? Is toch een stuk handiger om de sluipschutters af te schudden?

 

  • De mol spreekt nooit de waarheid. Isn’t it? Dus, Diederik. Jouw verhaal met de bever en toen de andere bever en oh my god toen ook nog de mini bevertjes!!! Ik viel er bijna voor, bijna helemaal. Maar toen bleek dat Jeroen écht Elvis Presley was geweest, dacht ik ineens tja dan is dat tripje Las Vegas ook nog best te doen. En dus, heb jij mij dat bevertjes verhaal maar mooi in de maag gesplitst. Jij staat op mijn verdachtenlijstje vriend.

 

  • De titel van deze aflevering was ‘Meegaand’. Hier heb ik even de #widm tweets voor gecheckt hoor, want wat moest ik hier mee? Maar blijkbaar stond er op Diederik zijn t-shirt ‘don’t follow me’. Hint hint? En what the fuck dacht je toen je gewoon ‘even’ je porto uitschakelde? Denk aan de ETHERDISCIPLINE! Maar dit alles is toch te opvallend?

 

  • Ahhhh Yvonne naar huis. Zo jammer. Gelukkig mag ze nu met Vincent gaan chillen op afvallerseiland. Ja ik blijf hoop houden.

 

  • Creativiteit in deze aflevering, een tien. Wat een spellen, gaaf!

 

Conclusie, mijn pijlen zijn gericht op Sanne en Diederik. En jij? Heb jij nog andere tips en theorieën zodat ik dit jaar voor de eerste keer ooit wél de Mol ontmasker?

 

 

 

 

br>

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Mijn pijlen staan op Sanne en Roos. Diederik bracht z’n leugen overigens zéér geloofwaardig, is hij stiekem aan het solliciteren voor een baan als acteur? 😉 xo Daisy

  • Mandy
  • January 20, 2017
  Reply

  Whaha geweldig Dais! Imanuelle is echt hilarisch! Ik verdenk Diederik, Sanne en Roos ook! Zou leuk zijn als er echt een afvallerseiland is! haha! Benieuwd naar de volgende aflevering!

  1. Reply

   Jaa zoveel lol om Imanuelle! Zin in morgen ?

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

7 shares