Wie is de Mol 2017 – Aflevering 3 – De reclamevogel is terug!

wie-is-de-mol

Jawel, ook op mijn verjaardag zat ik gewoon voor de buis om aflevering drie van Wie is de Mol te kijken. Wie was deze week wel heel verdacht bezig en wie kunnen we uitsluiten als verdachte?

 

  • Het molboekje van Jochem is verdwenen. Titel van deze aflevering: Einde verhaal. Toeval of een hint?! Of slaan de titels  steeds op de afvaller van de desbetreffende aflevering? Roos, schrijfster, einde verhaal….

 

  • Even hoor, hoezo heeft Sigrid ineens een kamersleutel te pakken? Hoe is ze hieraan gekomen en hoe is het mogelijk dat ze zo chill die hele kamer doorzoekt? Heb ik hier iets gemist of was dit gewoon een beetje weird?

 

  • Imanuelle, ik vind je echt geweldig. En wat mij betreft ben jij niet de Mol. En zowel, dan verdien je direct een Oscar want mennn wat ben jij leuk fanatiek in dit spel!

 

  • Sanne was ook weer heel bijzonder bezig hoor jongens. Tijdens het estafette spel op het strand hield ze onnodig de porto lijn bezet, waardoor ze iedereen afleidde. En dan bij het uittekenen op het strand, bedenken dat we iedereen z’n favoriete drankje gaan tekenen?! Ik raakte helemaal confused door haar idee. Hoezo verzin je dit en hoe wou je dit op het strand gaan uitbeelden? En nog belangrijker, WAAROM?!

 

  • Ik dacht even dat de ‘reclamevogel’ van Expeditie Robinson terug in actie was, zo vaak kwam de vliegende meeuw terug in beeld. Heb je ‘m ook gezien? Het mooie van NPO 1, ze doen niet aan reclames tijdens een programma. Halleluja!

 

  • Okay Diederik, je deed wel erg je best nu op het strand als coach zijnde. Mijn pijlen waren de vorige aflevering deels op jou gericht maar ik denk dat ik ga switchen..

 

  • Jochem, boy, what are you doing? Het blauwe paaltje missen én het halve 1000,- euro briefje meenemen. Helemaal top voor de Mol natuurlijk, het hoogste halve briefje mogelijk. In de auto opdracht ging er ook net even iets heel erg mis met de porto die hij vast had. Mollen, bezig met verwarring schoppen, of gewoon een beetje dom?

 

  • Sigrid sluit ik ook echt uit, te fanatiek. En dat foutje met die auto route, ik denk echt een foutje, hoop ik.

 

  • De boeken die Art aan ons liet zien, ‘Miss Mole’. Zijn we dus op zoek naar een vrouwelijke Mol?!

Conclusie: Sanne blijft één van mijn hoofdverdachten en ik twijfel over Jochem… Diederik is wat mij betreft terug in de safe zone. En jij? Ik hoor graag jouw theorie in de reacties 🙂

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Ik zag je berichtje al over die vogel voordat ik de aflevering had teruggekeken dus ik zat met spanning te wachten tot ie voorbij kwam hahaha! De aflevering was rete sterk en ik maar keihard zuchten met al die rozen in beeld tijdens de vragenlijst… maar nee, tot zover mijn clues: één van mijn mollen is eruit. Zit nog steeds op Jochem en Diederik, alhoewel ‘mijn Jochem'(super irritant trouwens als mensen op tv hetzelfde heten als de mensen op je bank thuis..) op Sigrid zit.

  1. Reply

   Haha! Reclamevogel is gewoon een begrip geworden 😉

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

27 shares