Wie is de Mol 2017 – Aflevering 4 – Lieve Mol kalfjes

wie-is-de-mol

Aflevering 4 alweer, gaat toch best hard hè! Daarmee wordt de druk om een absolute Mol aan te wijzen wel steeds hoger. Beetje lullig om in de laatste aflevering pas definitief te kiezen en dan vervolgens te zeggen dat je het goed had… Trappen mijn mede molloten natuurlijk niet in!

Wat viel mij deze week op en welke theorieën zijn er los te laten op deze aflevering?

 

  • Laten we maar weer beginnen met de titel van deze aflevering: Meer dan normaal. Ik kon hier even niks mee, totdat ik een paar minuten meekreeg van Moltalk (hét napraat programma vol theorieën) op NPO 3. Daar kwam een tweet voorbij die ik wel mooi verzonnen vond én past in mijn huidige theorie. Jochem had meer dan bondjes dan normaal…!

 

  • Sigrid faalde weer eens bij een test. Maar bleek ook weer bloedfanatiek tijdens het verplaatsen van de hooibalen. Voor mij was het niet echt een verrassing dat ze er uit lag, ze ging gewoon teveel op in het meespelen denk ik. Maarre, wat een opluchting dat ook zij minder mooi is als ze huilt. Want zelfs na 10 hooibalen versjouwen in de bloedhitte zag ze er nog steeds perfecto uit. Vond ik persoonlijk heel frustrerend, geef ik gewoon toe.

 

  • Jochem, Jochem… Terwijl het paard met cowboy als een gek achter hem aanzat en Jochem een redelijke voorsprong had opgebouwd nam hij ineens een snoekduik richting de grond. Ik zag geen spoor van struikelen, het was gewoon ineens BAM. Wou hij zich, als mijn mol zijnde, een weg de grond in graven?

 

  • Sanne vond het allemaal weer superrrr eng. Een kermis, een cowboy, allemaal super super eng. En voeeeeeemmmmm daar ging ze, zo het parcour over zonder een schrijntje pijn. Begint irritant te worden. Net zoiets als zeggen dat je superrrrr onzeker over je lichaam bent en vervolgens een bikini foto op Facebook posten. Sorry, vond ik gewoon een mooie vergelijking 😉

 

  • Imanuelle, my girl, wat ging je weer lekker! Nog steeds enorm fanatiek tijdens de spellen en heel slim Jochem om drie handtekeningen vragen. Ik vrees alleen dat de redactie van Wie is de Mol op deze vraag was voorbereidt en er een andere handtekening op de geldbriefjes staat. Maar toch, mooi bedacht.

 

  • Ja en toen gingen we bieden op die lieve Mol-kalfjes. Wat een schatjes hè! Maar oh my god, wat was dit een gênante vertoning. Van heel veel mensen eigenlijk maar Thomas en Jochem (hebben we ‘m weer) spanden toch wel de kroon. Plaatsvervangende schaamte, hier op de bank.

 

  • Jeroen verdenk ik niet… Maar, als hij wel de Mol is, was dit natuurlijk helemaal TOP! Wetende dat deze opdracht eraan komt, op een simpele manier zorgen dat je de penningmeester word en vervolgens de verzekering veel te laag inzetten. Maar ik ga uit van pure naïviteit. En hallo, hoe ingewikkeld was die uitleg van Art?! Ik ben halverwege ook gestopt met luisteren en zou ook een op hoop van zegen een bedrag hebben genoemd. Net zoiets als ik en monopoly, zolang het lukt, lukt het.

 

  • In Moltalk kwam een fragment langs waaruit zou blijken dat Jochem zichzelf aan het overbieden was tijdens de veiling… Whut?! Was dit echt of gewoon een foutje in de camera montage?

 

  • Ohja, én Jochem zei dat hij 0,- euro overhad voor het verkrijgen van de drie jokers. Dit is natuurlijk ook een ideale manier om het gemiddelde bedrag omlaag te krijgen en ervoor te zorgen dat de verzekering lager wordt ingeschat.

 

  • Ben ik me nu aan het blind staren op één Mol?

 

  • Wanneer krijgen we afvallerseiland nou te zien?!

 

Wat viel jou deze week op en heb je al één Mol uitgekozen? Duim in ieder geval voor me mee dat ik volgende week geen excuus hoef te bedenken als Jochem ineens uit het spel ligt.. 🙂

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 shares