Wie is de Mol 2017 – Aflevering 7 – Ima is a cowgirl

wie-is-de-mol

Vorige week vroeg ik aan jullie wie jullie Mol van dit moment was. De meerderheid koos voor Diederik, maarre, met de kennis van nu… Denken jullie dit dan nog steeds? Wie is de Mol aflevering 7 alweer!

  • De titel van deze week: verblinden.. Sanne stond tijdens de porto opdracht – met 0,0 etherdiscipline, Ellie heeft zich diep geschaamd tijdens deze opdracht – bij een zonnewijzer. Dit euh had ik niet gezien hoor jongens, Moltalk bracht me deze wijsheid. Moeten we hier iets mee? I dunno…

 

  • Deze aflevering kwam Thomas ineens wel heel erg in de picture, beginnende met zijn nieuwe taak als penningmeester die hij wel erg graag op zich nam. Te graag?

 

  • Even hoor, arme Ima! Zij rende zich rot tijdens de porto opdracht over een moeilijke ondergrond en op een helling. Hoezo had de rest dit niet?!

 

  • Ja okay Sanne moest continue het gezever van Diederik aanhoren in haar porto. Misschien staat dit wel gelijk aan heen en weer rennen, ik geef toe.

 

  • Daarover gesproken… FEMKE! Heel twitterend Nederland is nu op zoek naar dé Femke met wie Diederik zijn eerste zoen deelde op zijn 19e (???) verjaardag. Ah toe Femke, wil je jezelf bij mij kenbaar maken? Is zo leuk voor m’n bezoekersaantal van februari… Je kunt me hier contacteren! Alvast bedankt, xoxo Daisy

 

  • Jochem wist spontaan niet meer welke favoriete maaltijd hij had ingevuld bij zijn aanmelding van de start van dit seizoen, was het nou een pitabroodje of toch de spareribs van Gaia?! Dit was natuurlijk ook wel een erg lastige vraag om te onthouden hè, en het verstoorde de etherdiscipline ook zo lekker!

 

  • Sanne is weer lekker op dreef ‘kan de Mol nu gewoon even meewerken?’

 

  • Diederik had 0 antwoorden doorgekregen.. of opgeschreven? Hij was ook weer druk druk en afwezig bij het nabespreken, die bril moest nu echt even gepoetst worden.

 

  • Thomas die een joker uit de rugzak van Jochem pikt, whut?! Ik vond hem juist zo overdreven braaf en lief en onzichtbaar tot nu toe. Wat is er met je gebeurt Thomas?

 

  • Toen was het tijd voor de cabrio, én luchtballonnen! Ai ai wat zou ik balen als ik in die cabrio was gesprongen. Jochem niet, die chillde ‘m vooral want ja, die verrekijker heeft geduld toch?

 

  • Ima zou een leuke zijn voor Expeditie Robinson. Van niks maakt ze iets en dus moest ze terwijl ze telefoneerde even naar de andere kant van de luchtballon ‘lopen’. Zo van, wellicht licht de envelop in de keuken?

 

  • Diederik droomt weer helemaal weg en zit in zijn eigen wereld in de andere luchtballon. Hij begon te beschrijven wat hij zag en hoe hij zich voelde en ik kreeg gelijk een flashback naar zijn onzin verhaal over de bever familie aan de waterkant. Stop it!

 

  • Aan de telefoon gaat het allemaal niet zo soepel want ja, die luchtballon maakt toch wel een herrie. En de cabrio ook! Waarom ze die niet eerder stil gezet hebben snapte ik niet helemaal.

 

  • De paardrij opdracht, wat was die leuk! Mink het paard deed zijn uiterste best om onze Mollen door het parcours te krijgen. Enne Ima, je was inderdaad een echte cowgirl hoor, we zijn trots op je!

 

  • En toen, de test. Hebben jullie opgelet? Jochem zat op Diederik, Sanne (vol?) op Jochem en Thomas ook op Jochem. Ima weet ik niet precies maar zij zat in ieder geval niet op Jochem want hij was haar bondgenoot. Ima vloog eruit (NIET LEUK) en de rest bleef. Zit ik dan toch goed met mijn verdenking op Jochem?!

 

  • En zag je die evil smile bij de executie?! Ik blijf echt bij Jochem hoor jongens..

 

  • Ima, we gaan je missen. Ik zet maandag Celblok H gewoon weer op hoor!

 

Vertel, blijf je bij je verdenking of heb je je Mol radar nu op iemand anders gericht?

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Jochem blijft de mol, al hoewel Thomas dus nu ook erg vreemd doet. Sanne heeft mij overtuigd gewoon kandidaat te zijn met de laatste opdracht, want als zij de mol was had ze toch veel meer moeten en kunnen mollen

  1. Reply

   We liggen op 1 lijn met onze verdenkingen! 😉

 2. Pingback: Wie is de Mol 2017 - Aflevering 8 - Jochem komt uit de kast - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares