Wie is de Mol 2017 – Aflevering 8 – Jochem komt uit de kast

wie-is-de-mol

Wat een heerlijk gezellige aflevering was dit! Vond je niet? Een opdracht waarbij flink gemold kon worden, een hilarische opdracht waar de Mol niet zoveel mee kon en een opdracht ieder voor zich.

Wat viel mij deze week allemaal op en blijf ik volhouden bij mijn huidige Mol Jochem?

  • Hij was gezellig deze aflevering maar ai ik mistte Ima wel hoor! Zonde zonde.. Die zouden ze er voor de gezelligheid al bij moeten houden, als scheidsrechter ofzo.

 

  • De titel van gisterenavond: Raam taal. Ik was zo slim niet, maar het bleek dat we raam taal moesten spiegelen naar: laat maar. Ofja, dat dacht heel Nederland dan toch (behalve ik, ik legde die link niet, fail). Sloeg dit op Jochem die de ‘laat maar’ uitspraak deed in opdracht 1?

 

  • Diederik fietste zich helemaal suf en had in mijn ogen daadwerkelijk een tactiek om de letters op de goede plaats te krijgen. Hij was in ieder geval van links naar rechts bezig (DUH) en probeerde de plekken van de letters te markeren. Kon ik echt niks mol’ligs aan ontdekken.

 

  • Thomas heeft wel een hele vreemde manoeuvre gemaakt met het bordje van de de Z, hoe kwam die in hemelsnaam uiteindelijk bij Jochem terecht?

 

  • Nadat Jochem twee keer op z’n kop had gekregen van Diederik, want een alfabet van rechts naar links is heel raar, kreeg hij het toch nog voor elkaar om de Z op zijn plek te hangen. Maar niet met veel extra inzet hoor, want wandelen in een 20 minuten durende opdracht terwijl je een fiets tot je beschikking hebt? Ik weet het niet… Het kwam hem allemaal wel erg mooi uit zo.

 

  • De discussie tussen Sanne en Jochem. Wat mij betreft was Jochem gewoon de lul (sorry) in dit gesprek! Iedereen die af is gegaan zat op Diederik, Sanne is er nog steeds en zat vol op Jochem. Zo klaar als een klontje, toch? Sanne over Jochem: ‘Denk jij maar lekker na, jij bent toch de Mol’. I feel you girl!

 

  • De vintage, antiek opdracht. Wat was die leuk! Ik had zelf ook graag meegedaan en was helemaal losgegaan op alle leuke spulletjes die er te vinden waren. Ik had het idee dat dit idee bij alle kandidaten leefde en ik heb dan ook niemand zien mollen. Behalve dan die verdwenen foto, dat was gek. Thomas, ben je dan toch niet zo onschuldig?

 

  • Jochem kwam eindelijk uit de kast, want ‘het moest er toch een keer van komen’… Hmmmmm!

 

  • Bij het raden van de spreekwoorden bij de foto’s keek Jochem heel bedenkelijk maar raadde hij effectief maar één foto van de negen. En verder maakte hij vooral de zinnen van Diederik af door het laatste woord mee te galmen. Ook een tactiek natuurlijk, of gewoon echt niet zo slim als Diederik?

 

  • En toen was het ieder voor zich in de strijd om de vrijstelling. Maar even serieus, die hesjes… Groen, geel.. Okay okay… ROOD en blauw?! Tuurlijk ben je eerder af met een rood hesje, das nogal wiedes in een veld met groen gras en gele plantjes. Was ik de enige met deze gedachte? Joehoe, redactie?

 

  • Ideaal voor een Mol, de vrijstelling winnen. Doen alsof je heel blij bent en geen van de kandidaten krijgt ‘m.

 

  • Nog een oproep aan de redactie: de volgende keer dat kandidaten moeten tijgeren door verdroogd gras en struikgewas, geef ze dan de instructie mee om lange mouwen te dragen. Danku.

 

  • En toen de test… zonder uitslag. Gemeen hè.

 

  • Het moge duidelijk zijn, ik zat al vrij snel in m’n mol tunnel en ik kom er niet meer uit. Jochem was en is mijn Mol. Nu nog hopen dat ik me niet voor schut heb gezet 🙂

 

Ik vind dat nu de uitslag wel mag komen eigenlijk. Kunnen we de boel even vooruit spoelen? Wie is de Mol aflevering 10 please? #netflixgeneratie

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Ik vind Jochems streken te duidelijk en vind dat hij als mol ook te veel geld in de pot brengt. Mijn mol is Thomas. Ik ben zooooo ontzettend benieuwd.

 2. Pingback: Wie is de Mol 2017 - Aflevering 9 - Reclamevogel definitief naar de Avro?! - Diyaata

 3. Pingback: 6 redenen waarom er geen excuus is om niet te gaan stemmen - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares