Wie is de Mol 2017 – Aflevering 9 – Reclamevogel definitief naar de Avro?!

wie-is-de-mol

Je zou me moeten zien zitten nu, terwijl ik deze blog type. Trots dat ik ben, apetrots! Want nee het was echt niet Diederik guys, het is echt echt Jochem, I told you so! En ik ga zo voor schut staan als volgende week alsnog blijkt dat ik al die tijd verkeerd zat..

Afijn, Wie is de Mol 2017 aflevering 9 dus, wat gebeurde er allemaal?

 

  • Laten we beginnen met mijn hoofdtheorie van deze aflevering. Ik hoop dat je er klaar voor zit want hier komt ‘ie: Diederik en Thomas hadden een bondje, waarbij Diederik deze aflevering het onderspit delft. In dit bondje hadden zij afgesproken te spreiden tussen Sanne en Jochem, met ieder een meerderheid van de vragen beantwoord op één van deze mensen. Diederik zat voor het grote gedeelte op Sanne waardoor Thomas nu wist dat hij vol op Jochem moest gaan. Wat hij ook deed! Sanne heeft al die tijd op Jochem gezeten maar besluit nu ineens te switchen, omdat ze Jochem ineens (???) vertrouwd. Wrong girl, wrong! Hoezo gaan we elkaar nu ineens vertrouwen? Je was toch nooit zo ver gekomen als je zo fout zat al die tijd? Jochem is de Mol.

 

  • Ik wil even vermelden dat de Reclamevogel zijn weg naar Wie is de Mol weer terug vond in aflevering 9! Laten we hopen dat hij zijn heil nu bij de Avro heeft gevonden, scheelt een hoop ergernis #expeditierobinson #nospon.

 

  • Ahhh hebben jullie een beetje aan me gedacht in deze aflevering? Sweet Daisy was namelijk ook van de partij in Moltown! En zij had een kind, en zij hoorde dus in het huis met de kinderwagen voor de deur. Waarop Jochem OVERDUIDELIJK betrapt werd op Mollen en hij even zijn frustratie uitte door een geërgerde klap op het bordje te geven. Recht in de camera, Jochem, Sweet Daisy got you!

 

  • ‘Way out East’. Ik kan deze gewoon niet anders opvatten dan zo ver mogelijk in de oostelijke richting. Jochem wel, Jochem dacht dan bedoelen ze vast ‘West’. Ineens was zijn Engels een beetje bagger.

 

  • Sanne deed zooo haar best, zooo haar best! Die kan no way de Mol zijn.

 

  • Jochem heeft hier echt de complete opdracht verpest. Eerst in de huisjes gaan kijken alvorens de bordjes in volgorde neer te leggen, kost veel tijd, energie én miscommunicatie door al het heen en weer geren. Chaos dus, perfect voor een Mol.

 

  • De individuele opdracht, die was wat lastig te Mollen. Wel leek het me dat de Mol juist zijn best zou doen voor deze opdracht zodat de verdubbelaar sowieso aan het spel onttrokken zou worden. Hier ging mijn theorie dus een beetje de mist in, want Sanne zie ik echt niet als een verdachte. Enige optie die ik nog kan bedenken is als volgt.. Jochem is bar slecht in hoofdrekenen en dacht: deze mag me gestolen worden, veel te warm, ik ga eerst een beetje chill m’n touw in de knoop brengen en dan zo weinig mogelijk bewegen.

 

  • Alle drie de deelnemers zitten aan tafel en Jochem besluit een toost uit te brengen… Een toost op de Mol. Hoezo een toost op de Mol? Een toost op Wie is de Mol, ja. Een toost op de Mol? Nee tuurlijk niet! Maar toosten op jezelf is natuurlijk wel errug leuk.

 

  • Laten we niet vergeten dat Jochem de duurste joker OOIT in Wie is de Mol heeft aangekocht. Dit deed hij tijdens de koeien veiling. Waarbij hij zichzelf ook nog aan het overbieden was…

 

  • Thomas, tja, Thomas. Volgens mij deed hij gewoon zijn best en probeerde hij zo dicht mogelijk in de buurt van zijn Mol Jochem te blijven. Ik heb niks raars gezien, jij wel?

 

 

Tunnelvisie: check. Zeker van mijn zaak: check. Bang om volgende week het onderspit te delven: check. Volgende week een laatste Moltalk op Diyaata. Let me know, wie is nu jouw Mol?

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Heb jij moltalk ook gezien? Daar lieten ze een fragment zien van Sanne met de touwen, en Thomas op de achtergrond die zijn touw op de grond gooit en die van Sanne pakt ?
  ?Ik zit nog steeds op jochem, maar die laatste opdracht kan ik niet verklaren…. aaargh

  1. Reply

   Nee haha die laatste opdracht is mij ook een raadsel..

  • Inge
  • March 5, 2017
  Reply

  Het is allemaal niet logisch…zowel Sanne als Jochem zaten op Diederik en komen tot de finale. Niet logisch.
  Oja, en vorige week was het ‘raam taal’ en dat leek op Jochem te slaan met z’n ‘laat maar’. OF Sanne die verkeerd om met t alfabet op stap ging.
  Zal je zien dat het toch Thomas is

  1. Reply

   Sanne zat toch grotendeels op Jochem maar switcht nu? En als Jochem de mol is.. can’t wait!

  • Godelieve
  • March 5, 2017
  Reply

  Nooooo Diederik!!
  Die laatste opdracht verklaarde ik als; 1) de Mol lost als eerste de puzzels op ôf 2) de Mol zorgt er voor dat degene die hem/haar niet verdenkt, de puzzels als eerste op lost..
  In beide gevallen is de winnaar dus niet als eerste, dus geen verdubbelaar…

  Als ik dan zo alles eens bij elkaar op tel, kom ik op Jochem. Denk ik. Of Sanne. En no way Thomas! Denk ik. Of had ik dat al gezegd? ;’)

  1. Reply

   Ik denk het wel 😉

 2. Reply

  Ik denk Sanne. Ik zit al vanaf het begin op Sanne. Sanne doet ook steeds molachtige dingen. Wie begint midden in het alfabet? En als zij de de pot zou verdubbelen wist ze tenminste zeker dat niemand de verdubbelde pot zou krijgen.

  1. Reply

   Zit ook wat in… maar ik hou het toch bij Jochem haha!

 3. Reply

  Sanneeeeeee! Ik verdenk haar al van voordat het überhaupt begon haha en heb vorige week het mol dagboekje gelezen en dat is 100% Sanne ?

  1. Reply

   Oh de molboekjes heb ik dit seizoen niet gelezen! Begin er nu ook maar niet meer aan, nog een weekje te gaan 😉

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares