Wie is de Mol 2018 – Aflevering 2 – Een avondje theater

Wie is de Mol 2018

Zaterdagavond (nog steeds stom, hoezo niet op donderdag?!) en dus was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Wie is de Mol 2018! De grootste vraag voor mij tot nu toe zal eindelijk worden beantwoord… Is Ron echt naar huis vertrokken?

De aflevering begint met een paar pittige ondervragingen aan het ontbijt. Men beschuldigd elkaar van het bellen met Art en dus het grote minbedrag wat is opgebouwd bij opdracht 1. Lekker fel!

Opdracht één, op de markt

De opdracht op de markt, jongens jongens wat een chaos! Olcay is direct lekker van start gegaan door een cruciaal briefje van 500,- euro achter te laten… foutje of opzet? De etherdiscipline is ook dit seizoen weer ver te zoeken, vooral wanneer Sabine door de porto verkondigt dat de pindaboer eigenlijk walnoten verkoopt.. Loes probeert de etherdiscipline er nog in te krijgen maar het was tevergeefs. Bij Art moeten alle vakjes met minbedragen bedekt worden met een geldbriefje. En IEMAND besluit dan dat er op elk vakje twee briefjes moeten, en dus hebben ze een tekort. Nogal logisch jongens, 100 vakjes, 100 briefjes… Was het Loes? Gelukkig wordt er nog redelijk verdient met deze opdracht, ietsje dichter bij de 0!

De titel van de aflevering is ‘Wisseltruc’, zou dit simpelweg op deze opdracht slaan?

Opdracht twee, een avondje theater

Een avondje uit, en dat begon heel bijzonder. Olcay windt er namelijk geen doekjes om, Stine kleedt zich slecht en Stine heeft er ook nog schijt aan, aldus Olcay. Dus Olcay zal dat eens even fixen, in de styling met Stine! Eerlijk? Ik vind Olcay wel leuk maar dit was wel errrrrg rechtdoorzee girl! Wanneer de styling geslaagd is, dendert Olcay voldaan voorbij in haar ietwat blote outfit en zie je Stine heel ongemakkelijk haar bruine tasje (bij haar paarse jurk…) over haar schouder slaan, ahhwww!

Terwijl Olcay zich druk maakt over de styling, heeft Loes een bondje gesloten met Ruben. Ongeveer dan, want Ruben vertrouwt het nog niet helemaal…

In het theater lijkt het goed te gaan maar volgens mij vergeten ze allemaal dat ze zich moeten houden aan ALLE opdrachten van Art. Het is dus niet de ene opdracht afronden en weer verder, het is alle drie de opdrachten vasthouden. Volgens mij. En dan komt het meest shocking moment ever…. een smsje… van RON! Als Ron mij zou sms’en zou ik hem direct blokkeren, en dat is eigenlijk ook wat er gebeurt. Als groep wordt er besloten om Ron niet te redden en terug het spel in te helpen, thank god. Want, waarom zou je? Er wordt alleen geen geld verdient, want ja, bijna niemand zat op de goede plek. Ik blijf erbij dat het goed is dat Ron weg is. Punt één, irritant. Punt twee, echt irritant, punt 3, een extra concurrent. Stine ziet dat anders want Ron leek haar best een leuke man, een hele vreemde redenatie Stine.. Deze opdracht was voor de Mol echt easy. De Mol wist al dat ze op de verkeerde plek zaten en dus hoefde Ron ook niet gered te worden, ideaal om de perfecte kandidaat te kunnen spelen.

Opdracht drie, stapeltjes grind

In de opdracht met de bergen grind is Jan teamleider. En ik ben pro Jan, die dus echt de Mol niet is jongens. Ik weet zeker dat Jan heel oprecht en fanatiek is in dit spel. Er moeten bergen grind verzet worden en de redactie van Wie is de Mol krijgt het voor elkaar om zelfs DIT er mooi en spectaculair uit te laten zien. Jean-Marc haakt af, Olcay moet halverwege plassen (???) en Loes d’r accu is leeg. Loes heeft toch wel vaker kleine momentjes dat ik denk, hmmm…. Daarbij komt dat ze een super goede actrice is, dus het zou het zomaar kunnen.

De opdracht gaat eigenlijk best lekker, al worden volgens mij alle veiligheidsregels geschonden. Ik moet aanstaande donderdag examen doen over dit soort dingen en volgens mij staat het zo niet in m’n boekje wanneer het aankomt op het gebruik van graafmachines.

Uitslag

Art zegt nu gelukkig weer wel de alom bekende zin, de Mol hoeft nooit naar huis. Die mistte ik vorige week Art! De test wordt gemaakt en Olcay vertelt dat ze geen molboekje heeft, whuttt?

En dan blijkt er geen uitslag te komen want Jean-Marc heeft het spel vrijwillig verlaten. Teveel stress, ik denk teveel prikkels… zonde hoor.

Een voorzichtige eerste uitspraak…? Ik heb mijn ogen op Loes en Stine.. En jij?

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Ik zit op Loes en Olcay.

  1. Reply

   Ah we delen 1 verdachte 🙂

 2. Reply

  Olcay is niet te mol, want hoe slecht kon ze liegen bij de vraag waar dat 2e briefje van 500 was 😂 Ik vind Loes ook zeer verdacht… maar heb ook pijlen op Simone en de andere Guzman. Jan is idd veel te fanatiek om het te zijn!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

23 shares