Wie is de Mol 2018 – Aflevering 3 – Een kwestie van vertrouwen

Wie is de Mol 2018

Goedemorgen allemaal! Vandaag is het mijn 29e (!) verjaardag en die starten we gewoon met een recap van aflevering 3 van Wie is de Mol! Heb jij gekeken? Wat viel jou op?

Allereerst, dat landschap was toch wel HEEL mooi. Precies wat er werd gezegd, net een Game of Thrones omgeving, love it. Bij het ontbijt moest er worden beslist wie de penningmeester zou worden en werd het vrij duidelijk.. Stine kreeg no reply en Olcay werd de penningmeester.

Opdracht 1

Bij het eerste spel met de (bagger) auto’s gebeurde er direct iets geks.. er werd afgesproken dat ze +/- een minuut na elkaar zouden vertrekken en hoppa, Stine en Jan vertrokken linea recta na de auto voor hen. Why? In Moltalk werd verteld dat Stine een boek heeft geschreven over zintuigen, lichaamstaal en dergelijke. En die kennis is natuurlijk wél heel praktisch als Mol zijnde.. Olcay crosst er tijdens dit spel lekker op los, want hee natuurlijk is ze ook hier heel goed in! Ondertussen lopen de schapen en paarden overal, echt net een filmscene 😉 Jan en Stine hebben een wel erg leuke finish in dit spel!

Opdracht 2

Heerlijke opdracht, de opdracht waar alles om het vertrouwen draait. Om één of andere reden gaan die namelijk áltijd mis. Emilio besluit nul informatie weg te geven aan zijn medekandidaten, tactiek?

Olcay is beledigd want Jan en Simone geven ook geen informatie weg, beter dan liegen aldus Jan. Olcay vindt echter wel de meest gewilde zwarte vrijstelling, maar dan… GEEFT ZE DIE WEG! Waarom doet ze dat? De buit verdelen?! Je krijgt toch niks terug Olcay? Een zwarte vrijstelling is goud in dit spel! Uiteindelijk verdienen de kandidaten met z;n allen een flink minbedrag door al het wantrouwen, ouch!

Opdracht 3

Die was leuk! Mits je de lucht in ging dan, arme Olcay had haar plekje afgestaan.. Als Mol zou je denken dat je het beste beneden kunt gaan staan, verkeerde antwoorden opschrijven, een paar antwoorden skippen… Niks aan het handje. Dus Loes is in die zin niet echt verdacht, maar toch kan ik haar nog niet loslaten. Stine vroeg over de porto of er wel antwoorden over kunst en cultuur konden komen.. die vond ik echt dom want alle antwoorden zijn geld waard. Dus Stine was voor mij wél verdacht. Heb je trouwens gezien hoe hard Simone bleef rennen bij het opstijgen met het paragliden? Zo grappig! Ze was ook weer lekker handig bezig met de portofoon.

Bella moest helaas het strijdtoneel verlaten bij deze aflevering.

Verdenking

Vorige week had ik Loes op 1 en Stine op 2, deze week wissel ik om. Ik zet m’n punten op Stine en ik zet Loes op nummer twee. Ik ben benieuwd naar jullie verdenkingen en of je geswitcht bent na deze aflevering, let me know!

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Vind nog steeds Olcay en Loes het meest verdacht. Waarom Olcay toch die vrijstelling weg gaf begrijp ik nog niet. Zo raar!

  2. Reply

    Ja wát een actie van Olcay. Hoezo geef je die vrijstelling weg?! Alleen als je de mol bent misschien…? En wat was Simone trouwens aan het stunten met de porto toen ze in de lucht hing? Vond ik ook best verdacht….

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

17 shares