Wie is de Mol 2018 – Aflevering 6 – Inclusief body search

Wie is de Mol 2018

Yes, I’m back! Na twee weken gezelligheid met vriendinnen zat ik gisteravond weer braaf op de bank voor Wie is de Mol 2018, aflevering 6. En na twee ietwat saaie afleveringen, mijns inziens, heb ik de ‘Mol-vibe’ weer een beetje terug!

Aflevering 6

De spanning is wat mij betreft weer een beetje terug, deze aflevering bevatte leukere spellen en meer strijd onderling. Het eerste spel in het hotel, love it! Verlaten hotels vind ik sowieso een beetje spooky en intrigerend tegelijk. Maar even hoor… waar was Stine mee bezig? Een beetje rommelen met je sleutelbos en dan beweren dat niemand je hoort?! Like, duh! Natuurlijk horen ze je niet muts, je hoort de longen uit je lijf te schreeuwen! Daarna is ze ook nog verdwenen terwijl men haar nodig heeft, én ergens verdwijnt er een briefje 500 euro. Stine in actie als Mol?

Na de eerste opdracht voert Olcay een body search uit. Maar hoe liep het nu eigenlijk af met die body search van Ruben?!

Het verhuizen met de oude autootjes, ge-wel-dig. Jan en Olcay zijn extreem fanatiek, rammen de deuren van de auto’s met regelmaat keihard dicht (zonder succes) en laden de boel lekker vol. Olcay ramt zo hard dat ik even vreesde voor bewoner ‘Irma’, maar ze kon nog steeds liedjes zingen!

Ruben deed wel wat klunzig met de spanbanden… maarja.. dat kunnen ook twee linkerhanden zijn geweest. Stine die rent wat heen en weer, apart, maar niet perse mol-like. Als Mol zijnde zou het slim zijn om in de eerste dertig minuten je auto zo vol mogelijk te proppen. Maar eerlijk, ik vond iedereen behoorlijk proppen!

Na de test komt het laatste spel en dat is weer een kwestie van vertrouwen, want geeft iedereen het juiste antwoord en zoja… gunt men elkaar dan een groen scherm? Stine draaide in deze opdracht twee keer een geldbedrag van 500,- euro op rood. Om iedereen te redden, of omdat het de Mol ook wel lekker uit komt? Het is natuurlijk gemakkelijk om foute antwoorden te geven en het geld simpelweg weg te spelen, onder het mom van ‘dit hebben we afgesproken’.

Verdenking

Ik blijf erbij… mijn punten staan nog steeds op Stine, al is het misschien te obvious. Wie is jouw Mol?

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Ja Stine was wel écht erg deze aflevering. Ik dacht dat ie gewoon lekker ging maffen in dat hotel. Maar Olcay is ook nog steeds verdacht bij mij hoor, die heeft volgens mij ook een paar honderd euro achterover gedrukt. Om nog maar over die laatste vraag beantwoorden te zwijgen…

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

5 shares