Wie is de Mol 2018 – Aflevering 7 – Pakketjes chaos

Wie is de Mol 2018

‘Nog drie vrouwen, nog twee mannen, één Mol’. Zo startte Art deze 7e aflevering van Wie is de Mol gisteravond. Mijn pijlen stonden bij de start nog steeds op Stine, is dat nog steeds zo aan het einde van deze aflevering?

Simone is de persoon die als enige meer informatie heeft overgehouden aan de vorige aflevering, zij zag immers haar groene scherm en weet dus dat ze de test redelijk heeft ingevuld. Voor de anderen is het momenteel onduidelijk. Tegelijkertijd lijkt Simone ook de enige die geen vertrouwensband meer in het spel heeft.

De controlekamer

Opdracht één, dat PALEIS! Love it! Ik hou zo enorm van zulke gebouwen en dus ook van deze opdracht. Olcay is de controller van de controlekamer, maar daar had ze een beetje schijt aan, te nieuwsgierig. Stine vond ik weer erg verdacht bezig, door het missen van de brief met de opdracht bij de ton. Gelukkig was Ruben net iets alerter. Bij de groepsfoto was Stine aan het wegdromen, en dus was ze niet in beeld en duurde het nét ietsje langer allemaal. Ook heeft ze een eeuwigheid lopen rekenen bij de ton, en is het niet gelukt. Ruben is hier echter ook in gefaald want die ‘vergat’ even het mingeld mee te nemen in zijn berekening.

Olcay heeft haar pijlen op Ruben en dat deelt ze dan ook met hem, Ruben probeert op zijn beurt Jan weer verdacht bij haar te maken. Want Jan heeft eigenlijk niet zoveel geld binnengebracht. Bij Moltalk blijkt dit dus echt waar, hij heeft echt het minste geld binnengebracht..

Verf feestje

En toen…De opdracht van de witte brug. Even off record, die outfit van Stine terwijl ze op de brug lopen! What the fuck… Een loeistrakke legging en een veel te kort jurkje, why oh why? Het deed niks af aan de opdracht hoor, want die was top. Met z’n allen de brug schilderen, hoppa! En niet gewoon even schilderen, nee, met een wodkaatje en een muziekje erbij (wel heel eventjes, maar goed)! Jan weet wel hoe hij een feestje bouwt! Oh en hoe hij een Georgische vrouw versiert, heerlijk! En de burgemeester bleek ook nog tevreden met het resultaat, helemaal geslaagd en een mooie opbrengst voor de pot!

Post bezorgen

Als laatste de treinopdracht, het was een soort schattig boemeltreintje volgestouwd met allerlei postpakketten met verschillende bestemmingen. De pakketten moeten goed gesorteerd worden en er moeten wat pakketjes afgeleverd worden op de perrons. Ruben en Olcay liggen elkaar dwars, en ook tussen Stine en Jan loopt het niet zo lekker. Chaos alom! Simone ligt een beetje achter op schema en heeft een aantal pakketjes over het hoofd gezien, oprecht of een mol actie? Ook bij Ruben klopt de wagon niet helemaal.. Er blijken twee pakketjes verkeerd bezorgd te zijn, maar hoe dan? Heeft de Mol deze overboord gemikt? Ook stonden er nog twee dozen in de verkeerde wagons ingedeeld, en dat kan natuurlijk ook door de Mol geregeld zijn..

En toen… toen lag mijn Mol eruit. Story of my life, ieder jaar opnieuw. Ik ben weer compleet blanco, wie is het dan?

Wie is de Mol? Help me out mede molloten!

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Maar even serieus… ik was echt in shock toen Stine eruit moest. Mijn mollie?! Toen keek ik MolTalk en ondanks dat ik tot nu toe juist 10000% zeker was dat Jan sowieso een kandidaat was, ga ik daar nu aan twijfelen. Mindfuckofthemindfuck aaaaghrrrr

    1. Reply

      Haha precies dit! Annoying!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

19 shares