Wie is de Mol 2018 – Aflevering 8 – Car-aoke!

Wie is de Mol 2018

Volledig Mol-loos ging ik deze achtste aflevering van Wie is de Mol in. Behoorlijk frusterend, met nog maar vier kandidaten in het spel. Of beter gezegd, slechts drie kandidaten en één Mol.

De eerste opdracht begon in de rotsen met de liedjes toedracht van de verschillende koren. Eerlijk is eerlijk, volgens mij was hier weinig mogelijkheid tot Mollen. De puber meiden waren direct van slag door Ruben en Jan en zongen ietsje vals, maarja zij kunnen de Mol niet zijn. Het enige wat me  nog opviel was dat Olcay liedje nummer vijf toch nog probeerde te koppelen, ook al was er echt geen match mogelijk.

Bij opdracht twee komt er vrij direct een river in beeld en daar heeft Olcay wel zin in, een avontuurlijke opdracht! Maar nee, alle kandidaten nemen plaats in een auto en dan begint de ‘Car-aoke’. Love it! Serieus, ik had in deze opdracht moeten mogen meedoen. Dit is zoooo mijn ding! Olcay vind het in eerste instantie super gênant. En dan gaat de knop om. Olcay gaat los. En dan ook echt inclusief Michael Jackson move! Ruben doet een Kate Winslet move en verder gaat het eigenlijk voor geen meter tussen Simone en Ruben. Simone raadt letterlijk niks, maar zou dat dan toch aan Ruben hebben gelegen? Ik vond dit dus echt een topopdracht, die echt in elk land uitgevoerd had kunnen worden maar à la. Ze scoren goed met deze opdracht en het liedje Pianoman is een bonus, verwijst dit naar onze muzikant Ruben?

In de laatste opdracht krijgt Olcay toch nog haar wildwaterbaan! In totaal valt er met het raften 4000,- euro te verdienen. De opdracht wordt duidelijk door de bordjes aan de zijkant, ieder moet de juiste kokers pakken. Jan lijkt de enige te zijn die de bordjes goed kan lezen. Is dit echt waar of heeft Jan ook een beetje voorkennis? Hij leek wel weer extreem fanatiek, inclusief snoekduik naar zijn koker toe. Gelukkig was daar de raft coach David die de chaos weer kon herstellen: ‘Come to my side’. En hoppa, Jan wordt aan boord gehesen alsof hij een peddel is. Ruben mist zijn beide kokers, maar het lijkt alsof hij er ook écht niet bij kon. Olcay heeft twee kokers te pakken, waarvan sowieso één met mingeld, of zelfs twee? Van de 4000,- euro harken ze er maar 850,- euro binnen.

Test en executie.. Ik ben een beetje in de war van Olcay die aangeeft dat ze haar vragenlijst twee keer heeft uitgeprint. Hoe dan? Olcay vond in het begin zelfs het Molboekje onzin, dus ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat ze dit vooraf heeft gedaan. In Moltalk komt dit ook terug, dus het is toch wel echt iets bijzonders en meerdere mensen opgevallen.

Drie man gaat vol op Ruben, drie keer goed of drie keer fout? Simone moet het veld ruimen deze aflevering. Ik wil na Stine haar vertrek eigenlijk geen Mol meer kiezen want ja, stel je voor dat ik het nu weer verkeerd doe.. Maar dan ga ik toch maar voor Ruben, als het echt moet.

Zit jouw eerste Mol nog in het spel? Zo nee, wie is jouw nieuwe Mol?

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 shares