Wie is de Mol 2018 – De uitslag – De beste Mol ever

Wie is de Mol 2018

Nog eentje dan, een laatste mini Wie is de Mol blog(je) over dit seizoen van 2018. Op dit moment dat ik deze intro schrijf ben ik helemaal blanco, mijn Mol bleek wederom de Mol niet te zijn. Story of my life! Wie heeft ons al die weken om de tuin geleid?

Vooraf.. Als ik nu vooraf toch echt moet kiezen, dan kies ik maar voor Jan. Omdat ik die vanaf moment één als onschuldig heb bestempeld, en ik het dus altijd fout heb. Dan zal het deze keer wel juist Jan zijn.

De uitslag

Hell yeah! Ik moet vaker dus tegen mijn gevoel ingaan, dan heb ik het goed! Jeetje Jan, wat was JIJ goed! Zoveel echte mollenstreken hebben we volgens mij al jaren niet meer gezien. En omdat Jan zichzelf goed kent, fanatiek, beetje ADHD, kon hij iedereen prima om de tuin leiden. Naamgenoot Daisy en ik joelden er op los toen de Mol van 2018 bekend werd gemaakt, zaten we allebei last minute tóch nog op de goede Mol. Finally!

Maar door één kandidaat doorzien gedurende het hele spel, terwijl er echt momenten tussenzaten waarbij zelfs Art de zenuwen kreeg. De hints lagen zo voor de hand en voor de neus van de kandidaten, dat toch niemand het zag. Ook Ruben, winnaar Wie is de Mol 2018, was er niet helemaal zeker van. Jan, wat ben je een leukerd en wat was je een goede Mol.

Was er iemand hier die vanaf het begin op Jan zat? Let me know!

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Wat een mol! Mijn man zat na het verlaten van Bella op Jan, maar ook onder het mom ‘Het lijkt of hij het niet kàn zijn, en daardoor zal hij het net wél zijn’ 😉

  • Sabrina
  • March 11, 2018
  Reply

  Geweldig hé! Zo leuk!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

15 shares