Wie is de Mol 2017 – Aflevering 1 – Een kort overzicht

wie-is-de-mol

Vol spanning op de bank voor aflevering één van Wie is de Mol, gisterenavond. De aflevering begon heerlijk mysterieus met een flinke dosis mist en een bos waar je zo lekker in kunt verdwalen. Na 5 minuten zat ik er na een jaar mol-pauze al weer helemaal in en dit viel mij op!

 • Diederik, ik hou van jouw uitspraken. Ook al is inderdaad jouw eerste stap binnen een geweldig spel, jammerlijk gefaald.
 • Door de enveloppen het bos niet meer zien, ha-ha!
 • Keep Portland Weird, ik zal je heel eerlijk bekennen, ik was helemaal niet bekend met Portland. Ik heb het even door Google heen gegooid en het is een slogan die is ontstaan om de lokale bedrijfjes te supporten. Zij maken Portland uniek en de moeite waard. Gewoon even een stukje uitleg van mij, zodat we iets beter voorbereidt naar aflevering 2 gaan.
 • De titel van aflevering 1 ‘zo gedaan’. Zo gedaan? Ik vat ‘m niet. Zo gedaan, Vincent eruit gegooid? Zo gedaan, met de heli naar Portland? Zo gedaan, WAT DAN?!
 • Imanuelle, ik wist zeker dat ik haar herkende en toen ineens zeiden ze het: Celblok H. Natuuuurlijk, één van de beste Nederlandse series! Een super goede actrice dus, I’m watching you..
 • Vincent als een stoere man in de helicopter, uitzicht over een prachtige waterval, en ze leefden nog lang en gelukkig…. Oh nee, ik keek naar Wie is de Mol, zucht..
 • Eerlijk is eerlijk, ik vind Jochem van Gelder heel gezellig, denk ik. Maar verder had ik niet zo’n hoge pet van hem op, als het om tactisch denken gaat. Maar Jochem stond erop om met zijn team te gaan voor de envelop met vraagteken, goed bezig! Oké, achteraf maakte het geen drol uit maar toch. Puntje erbij.
 • Het is Vincent, ik weet het zeker. Hij doet vaag met hints, hij geeft niet en dan toch wel zijn vrijstelling af. Why boy, why?
 • Roos tot twee keer toe: ‘ik kan echt nooit iets vinden haha’. Deze hint is echt wel heel erg duidelijk. Zo van: ‘ik ben een mol, ik zie niks haha’. Hier trappen we dus niet in hè.
 • Het is écht Vincent.
 • ‘En toen kwam de groene aap uit de mouw…‘ HAHA, gotta love Diederik!
 • Ooh het is toch niet Vincent.. En BAM daar ging m’n theorie.. En weg uitzicht. Wel verdorie!
 • Viel het jullie ook op dat iedereen nu een ander uitziend molboekje heeft? Of ben ik de enige, met mijn notitieboekjes fetish? Ik vind het wel heel leuk, die van Jochem was wel erg stylish hoor!
 • Lieve Art, mag Vincent nu naar een onbewoond eiland toe om a la Bertie een mansion te bouwen? Ah toe Art, voor deze keer? Hij zal als een echte vent de strijd aangaan met de volgende die een rood scherm krijgt, ik beloof het.
 • Volgende week tijd voor wat etherdiscipline! Want we hebben toch wel iets geleerd van Ellie Lust vorig jaar? Toch?

Iedere week een korte recap op de zondagochtend. Nog even teruglezen wie de deelnemers zijn doe je hier. En voor de niet WIDM kijkers (bestaan die nog?) probeer ik gedurende dit WIDM seizoen gewoon mijn tweede artikel op een andere dag te plaatsen. Omdat het kan, hoop ik.

Wat viel jou op bij deze eerste aflevering? Heb je al een mol op het oog?

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Hmm ik vond het heel interessant, met de drie puntjes die voor de titel stonden. Heb je daar op gelet? Geen idee wat het kan betekenen, maar er zit iets achter, ben er alleen nog niet uit wat precies …

 2. Pingback: Wie is de Mol 2017 - Aflevering 2 - Bevers en bewegende afvalbakken - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

27 shares