Willemijn – Bedankt!

Amecet

[DOOR WILLEMIJN]

Inmiddels weer een week terug in Nederland. Met een grote glimlach denk ik terug aan de afgelopen weken en aan mijn gemaakte reis naar Oeganda, deze zit voor altijd in mijn geheugen gegriefd..Collage Oeganda 2

Maar niet alleen door het prachtige land, de inzet van Amecet en de lieve mensen. Zeker ook door alle lieve reacties en steun hier. Ik wil iedereen bedanken voor de warme en enthousiaste reacties en alle stemmen op mijn fotoreportage! Geweldig! Alleen zoiets meemaken is al een mooie ervaring op zich.

Een paar mensen verdienen het om nog even extra te worden bedankt: De Gemeente Goes die ter promotie posters voor me heeft laten ontwerpen en afdrukken (onderaan deze blog te zien). Lieve Daisy, bedankt voor het opstellen en bijhouden van mijn blog. Mijn vader wil ik bedanken voor het vertalen van mijn blogs. En natuurlijk Els en Amecet, voor de warme ontvangst en verblijf!

Collage Oeganda 3

 

Inmiddels zijn de winnaars bekend, de publieksprijs is naar Vivian gegaan, de juryprijs naar Maarten. Voor mij is Maarten de terechte winnaar! De foto vanuit Lesbos, waarbij het jongetje stralend op het stuur van een busje zit. Wat een fantastische foto is dat, ik heb er zelf ook op gestemd. De foto kun je terug zien op de website.Willemijn Amecet1

Mijn mooiste foto wordt nu afgedrukt op bamboe. Op dit moment kun je op mijn favoriete foto op bamboe bieden via captureoptimism.nl of doneren aan Amecet. Dit kan tot 8 november.

Tot slot verschijnt er van iedere finalist 1 foto in de decembereditie van het tijdschrift zoom.nl.

Kortom, een prachtig project waar ik enorm van heb genoten!  Mede dankzij jullie, bedankt!

 

Amecet Poster
Met dank aan Gemeente Goes
Tags: amecet, oeganda, soroti

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares