Wimper extensions

Sinds een weekje heb ik wimper extensions! Twee uur heb ik op de tafel gelegen bij Christianne van Nailz &nd More, die 1 voor 1 allemaal losse zijden wimpers heeft vast gemaakt aan mijn huidige wimpers.

Wat een geduld en wat een precisiewerk.. En het resultaat is er naar! Voor m’n gevoel blaast er een windje langs als ik nu met mijn ogen knipper. Als ik langs een spiegel loop denk ik eerst ‘huh?’ en dan ‘ohhh ja’!
Vooral als ik ’s ochtends opsta en in de spiegel kijk ben ik even van slag. Mijn hoofd zegt dan namelijk overduidelijk dat ik nog slaap maar mijn ogen kijken me terug aan alsof ze zeggen: Goedemorgen wereld, ik ben er klaar voor!

Ik moet wel echt make up op doen (niet dat ik dat weleens niet deed), anders is het een heel gek zicht. Make up opdoen en eraf halen is wel een tikkeltje lastiger geworden. Opbrengen moet met een bochtje, want ik moet om mijn wimpers heen. Afhalen moet zonder mijn extensions te beschadigen, dus iets preciezer en met meer geduld dan mijn normale ‘boenwerk’.

Op onderstaande foto gemaakt in de salon zie je duidelijk het verschil tussen voor en na:

Voor & na

Op de foto bovenaan deze blogpost, wederom gemaakt door Christianne, zag je het eindresultaat al. Ik heb al veel leuke reacties gehad!

De extensions horen zo’n 3 weken te blijven zitten, dan zou je ze kunnen laten bijvullen. Ik denk dat het ik het voorlopig hier bij laat maar dit is wel echt ideaal op vakantie bijvoorbeeld.

Wat een verschil he? Ik ben benieuwd hoe jullie denken over wimper extensions!
PS: Nailz &nd More loopt zo goed, dat er momenteel een klantenstop is. Ik had deze behandeling gewonnen en vandaar dat ik dus tussendoor mocht.

Tags: beauty, wimper extensions

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • eva
  • June 21, 2015
  Reply

  Ziet er erg goed uit! Ik ben benieuwd hoe lang ze bij je blijven zitten.

  1. Reply

   Dankjewel! Het zit nu een week, ik zie ze af en toe wel los vallen maar vind het nog niet opvallen 🙂

 1. Reply

  Ziet er mooi uit! Moet je nog speciale remover of oogmake up gebruiken, en gebruik je nog mascara? Ben zelf al lang aan het twijfelen, heb weinig wimpers, en ze zijn kaarsrecht…. x Chantal http://www.commedescoco.nl

  1. Reply

   Dankjewel! Er bestaan speciale removers maar als het maar een ‘zachte’ is, gaat het goed! Niks op oliebasis in ieder geval want dat maakt dat ze loskomen. Nee ik gebruik nu even geen mascara want dit is al vrij heftig! 🙂 zeker het proberen waard!

 2. Reply

  Super leuk dat je een blog heb geplaatst over mijn salon/werk ! ? xxx

  1. Reply

   Jij heel erg bedankt voor de super behandeling! ?

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares