Winactie – Surprise! – Verrassingspakket (oké vooruit, met hints)

Winactie

Zoals beloofd, de 200 Facebook likes zijn ruim gehaald en dus zet ik vandaag de nieuwe winactie online! Deze winactie is niet in samenwerking met een bedrijf, je kunt namelijk een door mijzelf samengesteld verrassingspakket winnen.

Verrassingspakket? Yup, ik ga lekker niet vertellen wat er in zit… Toch? Okay vooruit een beetje dan, omdat ik jullie natuurlijk wel warm wil laten lopen om mee te doen.

Inhoud

Ten eerste heb ik een pakketje gemaakt met een DIY lamp. Wellicht heb je het online al eens ergens voorbij zien komen, het is tegenwoordig helemaal trendy en leuk om je eigen lamp samen te stellen en in elkaar te zetten. Van fitting tot snoer tot lampenkapje, alles is aan te passen naar jouw stijl. Ik heb een blauwe stofsnoer, wit lampenkapje en een coole lichtpeer besteld voor in de winactie. Uiteraard zit er een beschrijving bij hoe dit allemaal werkt. Het is compleet, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een andere fitting te bestellen. Details zitten in de doos :).

Winactie

Dan ga ik ook nog wat hints weggeven… Want wat is een winactie van Diyaata.com, zonder bijvoorbeeld lipstick, nagellak of een notitieboekje? Dat zou simpelweg niet kloppen. Een verrassingspakket is wat mij betreft ook niet compleet zonder iets te snoepen en in deze blogpost verklapte ik ook al iets. Zo, dat was wel weer genoeg! Het is wat mij betreft een erg leuke doos om thuis te ontvangen ;). Uiteraard heb ik alles gezellig ingepakt!

What to do?

De vorige keer verliep de winactie via Facebook en dat vond ik wel érg fijn werken. En dus, bijna precies dezelfde opzet als vorige keer:

  • Om mee te doen, like je de Facebookpagina van Diyaata.
  • Je liked de Facebookpost van deze winactie (staat als vastgepind artikel bovenaan op FB.
  • Onder de Facebookpost laat je een reactie achter om mij te laten weten dat je meedoet.
  • Een extra lootje krijg je door iemand te taggen die dit verrassingspakket ook wel kan waarderen of je deelt de FB post.

Tot wanneer kun je meedoen?

Die twee weken werkte volgens mij ook prima dus de laatste dag om mee te doen is dit keer op 9 augustus, op 10 augustus ben je te laat!

Dat was het, go go 🙂

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Pingback: Beauty - AliExpress Shoppings - Verkleurende lippenbalsem met bloemetje - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

26 shares