Winter Tag – Personal – Wat is mijn favoriete winter herinnering?

Winter Tag

Whoops, ik kwam er wel érg laat achter dat mijn naamgenoot en medeblogger Daisy mij had genoemd in haar Winter Tag. Tuurlijk ga ik die vragenlijst over mijn minst favoriete seizoen ook even invullen, komt ‘ie!

Hou je van kou?

Das een makkelijke, NEE! Ik ben niet gemaakt voor kou, ik heb het heel snel koud en ik word er zwaar verdrietig / chagerijnig van. Dus nee, ik ben zeker weten geen winter mens! De kou kan wel hele mooie tafereeltjes tevoorschijn toveren maar dan kijk ik liever door het raam van binnen (warm) naar buiten (brrr).

Welke buitenactiviteit doe je in de winter?

Euh, niks dus haha! Nee ik kan het soms wel waarderen om te wandelen als het niet regent en het zonnetje schijnt. Maar de mist van afgelopen week vind ik dus ook verschrikkelijk, dan word m’n haar alsnog nat! Vroeger was ik wel echt een ontzettende fan van schaatsen. Helaas durf ik dat na drie knie operaties niet meer aan, het risico is net even te groot dat ik weer terug in de lappenmand kom omdat mijn knie niet sterk genoeg is.

Wat doe je het liefst in de winter?

Op vakantie gaan naar een warm oord! Gewoon even weg van al die kou en neerslag en bah. Zo was de vraag zeker niet bedoelt he? Okay ik kan ook genieten van op de bank chillen met een dekentje en m’n katjes op schoot. Een leuke Netflix serie of een goed boek, dat soort vertier is dan weer wel aan mij besteed. Als ik eenmaal klaar ben met werken ga ik ‘s winters dan ook het liefste gewoon lekker naar huis toe.

Winter Tag

Je favo winterdrankje?

Qua warme dranken drink ik graag een latte machiato. Als het over alcohol gaat dan is Glühwein echt niks voor mij. Een glaasje rode port kan ik dan weer wel waarderen, mmmm! Klinkt wel heel burgerlijk dit hè..

Sneeuwt het waar je woont?

Thank god (afkloppen maar) valt er hier vrij weinig sneeuw. Of in ieder geval, blijft het minder snel en/of lang liggen door de wat hogere temperaturen in Zeeland vergeleken bij de rest van het land. Maar als het valt, ben ik niet blij! Dit mag van mij alleen met kerst, als ik helemaal niks gepland heb en de deur in het slot kan blijven.

Favo kledingstuk in de winter?

Ja dát is dan weer wel fijn! Een heerlijke trui of een lang warm vest, daar kan ik echt van genieten. Dit in combinatie met een paar fijne sloffen en je maakt me helemaal gelukkig. Dit in tegenstelling tot winterjassen, ik kan niet wachten tot we die weer terug in de kast kunnen hangen, wat een gedoe.

Winter Tag

Wat is je favo winter herinnering?

Ja toch wel dat schaatsen hoor! Ik ben opgegroeid in een dorp en net buiten het dorp hadden we een klein ondiep watertje wat vrij snel bevroor. Na schooltijd was het dus een kwestie van schaatsen ophalen en doorfietsen met z’n allen! En dan pas als je thuis kwam door hebben hoe koud je het eigenlijk hebt, want het was zo leuk! En sneeuwpoppen maken, ook dat was stiekem best leuk vroeger. We hadden een grote tuin en dus lekker veel sneeuw.

Mijn mening daarover is wel bijgesteld heb je inmiddels begrepen 😉

 

Ben jij ook een blogger en wil je de winter tag overnemen? Go for it! Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden. Enne voor de niet bloggers onder ons, wat is jouw favoriete winter herinnering?

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Wat een leuke tag! Ik hou ook echt van de winter<3
    Ik heb vooral erg fijne herinneringen van vroeger aan de winter.

    1. Reply

      Euh ik dus niet haha ?

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares