Wishlist obsessie – Michael Kors

Wishlist obsessieMichael Kors

Ja hoor, ik moet het een keer gaan toegeven. Ik heb een obsessie ontwikkeld. Een obsessie voor een ECHTE Michael Kors tas! Ik ben  verloren..

Hoe het begon..

‘Vroegah’ las ik fashion blogs, in de tijd dat ik nog dacht dat ik het ook snapte, het fashion wereldje. Inmiddels heb ik dat opgegeven, ik ben meer een lifestyle, travel blogger met een hintje beauty en geen fashion. In een hokje plaatsen kan ik mezelf niet maar fashion is een no go, dat laat ik liever over aan de professionals.

Op één van die blogs las ik hoe iemand van haar eerste echte salaris een echte Mulberry Baywater kocht. Mijn eerste tas obsessie ooit. Deze obsessie heb ik uit mijn hoofd gezet op het moment dat ik besefte dat deze echt bizar veel kosten en een hele goede look-a-like van echt leer in Turkije scoorde, die ik nog steeds heb!

Mijn eerste salaris is nooit een designer tas geworden helaas, wie zou dan mijn huur betalen?

Toen kocht ik een huis, het huis had een tuin en daar moest een schutting omheen en bloemen in.. M’n auto stortte in en ik was klaar met drama auto’s dus ik kocht een nieuwe auto op afbetaling. Ik moest mijn studieschuld terug gaan betalen, de katten wilden een nieuwe krabpaal en ik moest voordat de winter begon een nieuwe cv ketel kopen…

Jullie snappen het al, er is nog nooit een designer tas met welk salaris dan ook aangeschaft.

De obsessie was wel geboren!

En nu dan?

Nu heb ik de Michael Kors tas obsessie ontwikkeld. Volgens mij is deze serieus begonnen in Turkije, op zoek naar de Mulberry Bayswater. Om me heen zag ik OVERAL zulke leuke Michael Kors tassen, dat dit mijn volgende missie werd.

Mijn ouders vertrokken vorig jaar op vakantie naar Turkije en scoorden een neppe tas en portemonnee voor me, halleluja! Deze tas is echter niet van echt leer en mijn huidige day to day handtas begint het te begeven.. Help, ik wil een echte!

De Michael Kors obsessie is ook een stuk haalbaarder dan mijn originele plan. Gisteren heb ik mijn favoriet, de Riley in het zwart, weer vastgehad en voor 375,- euro kan ik hem in mijn bezit krijgen.. Nog steeds erg pijnlijk hoor, 375,- euro.. Au!

Wederom is ‘ie dus blijven staan, op de plank bij Omoda.

What to do?

Ga ik ‘m halen of niet? Ik kom er maar niet uit. Ik vind het echt bizar veel geld maar een obsessie is niet voor niets een obsessie. Als ik er aan denk dat ik voor hetzelfde geldbedrag ook een week naar Turkije op vakantie kan, skip ik het idee weer in m’n hoofd. Als ik eraan denk dat dit een ‘investering’ is en ik het mezelf al jaren beloof, dan start ik al bijna de auto. Maar dan hoor ik m’n koelkast weer opstijgen en denk ik, ohja, ook dat nog..!

Hebben jullie een designer tas? Vinden jullie het het geld waard, of grote onzin? Let me know!

PS: deze week was ik ziek, aan de anti biotica voor een heftige keelontsteking en dus heel de week op tijd naar bed! Een snel getypte blogpost dus, over een onderwerp wat al heel lang in mijn hoofd dwaalt 😉

 

 

Tags: michael kors

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Joyce
  • February 28, 2016
  Reply

  Ik heb een echte mini MK tas, was ook nog bijna €200… Snap echt niet waarom tassen zo duur zijn! Ben ook dol op Mulberry, wil graag de Lily! Kan het ook niet betalen, ja als ik een paar maandjes spaar… Maar heb een gat in mijn hand haha. Heb je al eens over een outlet, bijv Roermond of Batavia stad gedacht? Weetniet hoeveel ze daar zijn!

  1. Reply

   Ah ja die vind ik ook mooi! Nou, ik ga zaterdag naar TK Maxx.. wie weet! Maar ik wil geen tas kopen waar ik niet 1000% achter sta, puur omdat die goedkoper is.

 1. Reply

  Ik heb 2 jaar geleden een MK Hamilton gekocht, volgens mij ook rond diezelfde prijs en ik heb er echt geen seconde spijt van gehad! Ik heb maar 1 tas, heb hem elke dag bij en hij ziet er nog steeds uit als nieuw terwijl ik hem niet echt verzorg of iets. Het is een investering, maar het is het waard! En je moet jezelf soms ook een beetje verwennen toch!

  1. Reply

   Haha zodra het financieel wat meer voor de wind gaat… Zo mooi!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares